SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

TT-Line Kampanjkod & Erbjudanden! - www.ttline.com

Butik RSS

TT-Line TT-Line ger dig en bättre väg till Tyskland och kontinenten. Med dem bokar du såväl båtresa som paketresa till Tyskland och Polen. TT-Line är ett svenskt rederi som sedan 1962 bedrivit färjetrafik mellan Sverige och Tyskland. Man trafikerar linjerna Travemünde och Rostock från Sveriges främsta färjehamn i Trelleborg. Nu har man även en linje till Świnoujście i Polen.

Med en TT-Line kampanjkod kan du spara flera 100-lappar på din nästa färjeresa eller hotellpaket. Självklart hittar du alla de bästa rabattkoder, kampanjer, kampanjkoder och andra bra erbjudanden här på rabatt.se!

 

Aktuella erbjudanden

4 kampanjer

Res upp till 5 personer med bil t/r till Świnoujście (TT-Line Kampanjkod)

Pangpriser till Travemünde med TT-Line – endast 333 kronor

Nattkanonen – Oslagbart pris på nattavgångar Trelleborg – Travemünde!

Trelleborg – Travemünde från 790:- för bil + 1 person, enkel resa – Bästa tips här!

Ledande färjelinje till kontinenten


TT-Line är Sveriges ledande färjeföretag med trafik till Tyskland och Polen. De har med sin moderna flotta stått för tillförlitlighet, kvalitet och hållbarhet i mer än 50 år. Med TT-Line tar du dig direkt till kontinenten från Trelleborg till Travemünde och Rostock i norra Tyskland och till Świnoujście i Polen. TT-Lines linjer ger dig flexibilitet och valmöjlighet. Du kan resa med bil, i grupp med buss eller som fotpassagerare. Du kan även boka ett paket och lägga till hotell till förmånliga priser.

Hos TT-Line jobbar man också medvetet med miljömedvetenhet och vill erbjuda ett miljövänligt alternativ och en förmånlig förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige. De har för närvarande sex moderna ropax-färjor och upp till sexton avgångar om dagen. TT-Line transporterar varje år mer än 600 000 passagerare, knappt 100 000 personbilar samt mer än 300 000 lastbilar och är därmed marknadsledande när det gäller direkttrafik mellan Tyskland och Sverige.

Alla färjor har både svensk och tysk eller polsk personal och erbjuder högsta komfort och tillförlitlighet. Rymliga kabiner, högklassig mat och integrerade SEA & SAVE-Bordshops med ett stort sortiment av olika varor gör överfarten till en upplevelse i sig.

Boka direkt på nätet


På TT-Lines hemsida bokar du biljetter till alla linjer direkt på nätet. Vet du redan när och vart du vill åka så bokar du direkt i sökfunktionen. Är du ute efter inspiration till nästa resa hittar du de senaste erbjudandena längre ner på hemsidan. TT-Line har alltid förmånliga paketerbjudanden som julmarknader, särskilda resmål m.m. Du kan också navigera via länkarna i navigationsfältet längst upp på sidan.

Dina färjebiljetter och eventuella andra bokningar som hotell betalar du sedan enkelt med kontokorten VISA, Mastercard och American Express. Vill du hellre boka på telefon eller har andra frågor kan du nå TT Line på telefon: 0410-56 200, via fax eller på e-post: kundservice@ttline.com. Kundservice har öppet alla dagar i veckan.

Vill du ta del av exklusiva erbjudanden från TT-Line så kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Du skriver upp dig längst ner på vänster sida på hemsidan. Du kan också följa dem på Facebook, Twitter och Google+.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

20% på hela din beställning hos TT-Line!

20% rabatt på utvalda ordinarie avgångar – TT-Line Rabattkod

1000 kr rabatt på tur & returresa till Travemünde

Trelleborg – Travemünde returrabatt – upp till 1000 kr rabatt – TT-Line kampanjkod

Shoppingresa till Rostock t/r inkl. hytt från 995:-! (TT-Line kampanjkod)

Shoppingerbjudande – Nu sänker TT-Line priset ytterligare!

Shoppingresa till Travemünde / Lübeck för 995 kr – TT-Line kampanjkod

50 % rabatt för hela familjen till Travemünde

340 kr rabatt till Rostock med TT-Line rabattkod

Månadens kampanj – Lillshopping i Rostock

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se