SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Vimla Rabattkoder & Erbjudanden! - www.vimla.se/

Butik RSS

Vimla Vimla är en mobiltelefonoperatör som erbjuder billiga mobiltelefon-abonnemang. Hos dem är du inte kund utan blir medlem och har som sådan möjlighet att vara med och påverka utbudet. Hos Vimla strävar man efter att lyssna på sina medlemmar för att förbättra servicen. De har även abonnemang särskilt för studenter och barn eller bygg ditt eget abonnemang.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Bästa Mobilabonnemang – 50:-/mån (1/2 priset i 3 mån!)

Lägre utlandspriser från mobilen – upp till 90% lägre priser

Billiga mobiltelefon-abonnemang
Vimla är en mobiltelefonoperatör som fokuserar på att göra mobiltelefoni bättre i samarbete med sina kunder. Eller faktiskt hos dem är du inte kund utan medlem. Du kan välja mellan två olika abonnemang eller så sätter du ihop ditt eget abonnemang genom att välja hur mycket samtal, meddelanden och data du behöver varje månad. Förändras dina behov ändrar du enkelt innehållet på "Mitt Vimla". På det viset har du alltid det abonnemang som passar just dig bäst och slipper betala extra för resurser som du inte använder.

Gå in på hemsidan Vimla.se och beställ ditt abonnemang. Det är ingen bindningstid, ingen uppsägningstid och naturligtvis kan du flytta med ditt eget telefonnummer. Klicka på "Beställ" i huvudmenyn längst upp på sidan. Där kan du också hitta länkar till mer information, support och forum. Det finns också abonnemang som passar studenter och barn. Hos Vimla får du mobil-abonnemang som man förstår och för att bli bättre involverar man sina medlemmar.

Betalning av tjänsten görs genom att Vimla månadsvis och i förskott. Man drar betalning från ditt registrerade betal- eller kreditkort. Samtliga transaktioner skickas av säkerhetsskäl via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. Betal- och kreditkortuppgifter vid kortköp hanteras av DIBS. DIBS är certifierade enligt säkerhetskravet PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Ditt mobil-abonnemang gäller tills vidare men är lätt att avsluta när som helst. Eftersom du betalar i förskott avslutas abonnemanget i slutet på den månad då du säger upp det.

När du väl har ett abonnemang sköter du det genom ditt medlemskonto som du kommer ut via länken "Mitt Vimla". Har du frågor innan du abonnerar når du Vimla via e-post eller live chatt. Skriv till: hej@vimla.se. Man svarar inom 24 h på vardagar. Chatten är öppen mellan kl. 9-17 med avbortt för lunch. Vimla går att följa på Facebook, Twitter, Youtube och Instagram.
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

Halva priset i 3 mån på både Vimla Mindre och Mer

Halva priset på mobilabonnemang de först 3 mån

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se