SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Vitaminbutiken Kenkou Rabattkod & Erbjudanden! - www.vitaminbutiken.se

Butik RSS

Vitaminbutiken Kenkou Vitaminbutiken Kenkou säljer ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokost på nätet. Bland deras Lamberts hälsokostprodukter hittar du alltifrån: vitaminer, mineraler, kosttillskott, aminosyror, örter till special framtagna tillskott för specifika näringsändamål.

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Superrea hos Vitaminbutiken Kenkou

20 % rabatt + gratis Omega-3 med rabattkod från Kenkou

Vitaminer och kosttillskott på nätet
Vitaminbutiken.se, vars fullständiga namn är Vitaminbutiken Kenkou, är en webbutik där du köper kosttillskott av alla möjliga slag för dig själv, din familj och t.o.m. dina husdjur. De säljer ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokostprodukter på nätet. Vitaminbutiken jobbar främst med leverantören Lambert som har ett komplett sortiment av vitaminer, mineraler, kosttillskott, aminosyror, örter och speciellt framtagna produkter för specifika näringsändamål av hög kvalitet. Vitaminbutiken strävar efter att ha högsta möjliga kvalitet på alla sina produkter och att det ska vara lätt för dig att hitta just den produkt du behöver på deras sajt. Känner du dig osäker har Vitaminbutiken en egen hälsorådgivare som du kan vända dig till. Flera av de kosttillskott Kenkou har finns inte att hitta i vanliga butiker, inte ens andra hälsokostbutiker. Vitaminbutiken Kenkou har också en fysisk butik i Västerås.

Vitaminbutiken Kenkou har en fin, lättanvänd sajt som naturligtvis går i grönt. Där hittar du produktkategorierna: Adonia Ekologisk hudvård, Näringsrika livsmedel, Aminosyror, Antioxidanter, Mineraler, Vitaminer, Multivitamin och mineraler, Flytande kosttillskott, Omega oljor, Tillskott för mage och tarm, Proteinpulver, Växtbaserade tillskott, Övriga tillskott, Böcker och litteratur, Kosttillskott för djur, Fertilitets vitaminer, Problemhud produkter, Miljövänligt tvättmedel, Demacura hudnäring, Japanska näringsstrumpor och Fitnesscoffe-hälsokaffe. Som om inte det räcker kan du också leta efter de produkter du behöver utifrån ditt specifika problemområde såsom åldrande, skelett, blodsocker och många fler. Du hittar också en särskild kategori för Nyheter samt guider om vitaminer, örter och hälsa samt en sektion med aktuella nyheter inom området. Det finns också möjlighet att bli återförsäljare av Vitaminbutikens produkter.

Vitaminbutiken Kenkou är ett svenskt företag med butik och postadress i Västerås. Det uppkom ur ett genuint intresse för egenvård. Folket bakom Vitaminbutiken tror att hälsa inte är något självklart utan något som var och en kan påverka. Namnet Kenkou kommer från det japanska språket och betyder hälsa. Vitaminbutiken är återförsäljare för Lambert Healthcare, som är ett brittiskt företag startat 1982, i Sverige och säljer i hela Skandinavien.

Behöver du hjälp eller har frågor når du Vitaminbutiken via kontaktformulär, på telefon tel. 021-480 05 10 vardagar kl. 8-14.00 samt på e-post: info@vitaminbutiken.se.

Hos Vitaminbutiken betalar du med Visa eller Mastercard samt mot faktura inom 14 dagar efter sedvanlig kreditupplysning. Om du har osäker betalningshistorik kommer du att få möjlighet till förskottsbetalning.

Vill du få löpande information från Vitaminbutiken Kenkou kan du prenumerera på deras nyhetsbrev.

 
Snabb hantering
Varor som finns i Vitaminbutikens lager skickas normalt inom en arbetsdag. Vitaminbutikens försändelser skickas normalt med Posten som första-klass brev och du kan då räkna med Postens normala leveranstid. Uppstår en ovanlig försening kommer du dock att bli meddelad. Sedvanliga 14 dagars öppet köp gäller och du betalar själv för returfrakten.

Vitaminbutiken Kenkou online hälsokostbutik strävar att alltid ha högsta kvalitén på vitamin & mineral tillskott & andra kosttillskott produkter. Vitaminbutiken Många av de kostillskott och hälsokostprodukter Vitaminbutiken Kenkou säljer hittar du oftast inte i en vanlig hälsokostaffär.

Viktiga sökord:
hälsokost, kosttillskott, tillskott, hälsokostbutik på nätet, hälsokost på nätet, kosttillskott på nätet, kosttillskott online, hälsokostbutik, hälsokostbutik på nätet, vitaminer, mineraler, aminosyror, antioxidanter, hälsokostprodukter, naturmedel, naturprodukter, egenvård, egenvårdsprodukter, hälsokostaffär
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

Mellandagsrea med 30 % rabatt (Vitaminbutiken rabattkod)

Black Friday med 25 % rabatt (Vitaminbutiken rabattkod)

30 % på Lamberts kosttillskott – Vitmaminbutiken rabattkod

20% Rabatt på ALLT hos Vitaminbutiken.se

20 % rabatt på allt med Vitaminbutiken rabattkod

30 % rabatt på ALLT med Vitaminbutiken rabattkod

20 % rabatt + Vitaminpaket på köpet, med rabattkod

Black weekend – 25 % rabatt med Vitaminbutiken rabattkod

Besök Kenkous stora fyndhörna!

25 % rabatt med Vitaminbutiken rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se