SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Voga Coupon Code & Erbjudanden! - www.voga.com/

Butik RSS

Voga Voga är en av Europas mest framgångsrika tillverkare av replikamöbler.  Voga.com erbjuder ett brett utbud av kvalitetsmöbler designade enligt original från världens främsta möbeldesigners. Voga säljer och levererar nu över hela Europa. Nyckeln till Vogas framgång ligger i den höga kvalitet de håller på sina produkter. Här handlar det inte om billiga kopior tillverkade av undermåliga material utan om kopior som i grunden är desamma som originalen. Du får alltså samma höga kvalitet som originalen till en bråkdel av det pris man skulle behöva betala för ett original.  Hos Voga  köper du designerstolar, soffor, lampor inspirerade av stora namn som Arne Jacobsen, Charles Eames och Poul Henningsen m.fl.

Voga ger ofta ut rabattkoder. En Voga rabattkod använder du när du kommer till shoppingvagnen. Ange din rabattkod från Voga i angivet fält och spara ännu mer pengar.

 

 

Aktuella erbjudanden

0 kampanjer

Tyvärr, inga kuponger hittades

Billiga replikamöbler online
Voga är ett brittiskt möbelföretag som funnits sedan 2008. Vogas mission är att göra designermöbler tillgängliga för gemene man. Detta är möjligt genom att de brittiska designlagarna ger kortate tids skydd än i andra delar av världen. Många av de möbler särskilt från mitten av 1900-talet som idag anses ha ikonstatus var från början menade att vara bruksföremål i var mans hem. Hos Voga vill man föra tillbaka riktigt bra design dit den hör hemma. Efter att man letat efter de bästa materialen över hela världen fann man att man skulle kunna återskapa många av förra århundradets smyggaste möbler till en bråkdel av priset. Idag har man ett brett sortiment av designermöbler i butiken från designers som Poul Henningsen, Charles Eames, Hans J Wegner, Isamu Noguchi, Josef Hoffman och många fler. Bäst av allt du betalar bara en bråkdel av priset för originalmöblerna.

Vogas webbshop är stilren och snygg precis som man kan förvänta sig när det gäller design. Du navigerar genom länkarna i navigationsfältet längst upp på sidan. Där hittar du kategorierna: bästsäljare, stolar, belysning, soffor, bord, övrigt, nyheter, designers m.fl. Har du en favoritdesigner kan du alltså gå direkt in på hans produkter. Längre ner på sidan hittar du mer information om Voga samt annonser för produkter som man vill pusha lite extra. Som ett exempel hittade vi Arne Jacobsens vackra svanstol i läder för drygt £400 istället för originalet som kostar närmare £5000 på dagens marknad. Voga har ofta halva priset kampanjer och ger löpande ut rabattkoder. Notera att Voga inte har en shop översatt till svenska och att alla priser anges i brittiska pund.

Fria returer och 5 års garanti
Hos Voga betalar du med kreditkorten Visa, Mastercard, Maestro och American Express. Du kan också betala med Paypal eller genom direkföverföring från din bank. Se detaljerna om den senare betalningsmetoden när du checkar ut. Eftersom dessa möbler tillverkas vid beställning är leveranstiden mellan 8 till 12 veckor. Det finns möjlighet att få din leverans med flyg men till Sverige verkar det knappast nödvändigt. Dessutom har du fria returer och alltid 5 års garanti på dina möbler.

Behöver du komma i kontakt med Voga ringer du dem på telefon: +44 203 176 2802 eller skickar e-post till adressen: info.uk@voga.com. Kundtjänsten, som är tillgänglig endast på engelska, är öppen mån till fre kl 08.30 - 17.00 och man lovar att svara på e-post inom 24 timmar.

Voga har eget nyhetsbrev, blogg och finns också att följa på facebook, twitter, pinterest  och Google+.

 

 
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

95% REA & 7% rabatt på köp över £500 med Voga rabattkod (Juli 2016)

7% rabatt på beställningar över £500 med Voga rabattkod (juni/juli 2016)

Black Friday utförsäljning – 90% rabatt på hela sortimentet hos Voga!

Överraskningsrabatt med Voga rabattkod

Outlet med upp till 80 % rabatt

80% rabatt på allt hos Voga

80% rabatt på allt hos Voga

REA med 80 % rabatt på massor av möbler

80% rabatt på allt hos Voga rea

7 % rabatt på alla beställningar över £350 med Voga rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se