SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Weight World Rabattkoder & Erbjudanden! - www.weightworld.se

Butik RSS

Weight World WeightWorld är en webbaffär inom viktminskning. De säljer allt från viktminskningspiller till diagnostiska produkter. Inom WeightWorld jobbar ledande specialister inom vikthantering och man erbjuder kunder både information och effektiva produkter av hög kvalité för att hjälpa dem att nå sina viktmål. Detta oavsett om målet är att behålla sin nuvarande vikt, minska eller att öka i vikt.

Man har en egen produktserie som bl.a. innehåller:

  • Viktminskningsprodukter

  • Formande kläder (Shape wear)

  • Fitnessprodukter för hemmabruk

  • Viktträning

  • Hälsosamma köksredskap

  • Diagnostiska produkter

  • Detox produkter

  • Kroppsbehandlande produkter


 

 

Aktuella erbjudanden

2 kampanjer

Aktuella erbjudanden hos Weight World

Få fri frakt över 499 kr hos Weight World Sverige

Allt för viktminskning
Weightworld.se är en webbutik som inriktat sig på hälsa och naturliga produkter för välmående och viktminskning. Med hjälp av produkterna i deras butik för du hjälp på traven att nå dina personliga mål. De erbjuder diverse naturliga produkter från växtriket som kan hjälpa dig att nå din målvikt och få en mer hälsosam vardag. Dessutom har man shapewear, bh, träningskläder m.m. i sitt sortiment. Man har också cirkulationsmaskiner, aptitdämpande tabletter och detox produkter m.m. WeightWorld är en del av ComfortClick Ltd som är ett företag baserat i London. Man har skickat varor till Sverige och större delen av Europa sedan 2004.

Hos Weightworld köper du proukter ut kategorierna superfoods, viktminskningstillskott, detox, cellulit, fitness och shapewear som du hittar i en huvudmeny längst upp på sidan. Det går också att använda sig av en sökfunktion i det övre högra hörnet eller länkar längst ner på sidan. Superfoods är ett samlingsnamn för naturliga produkter från växtrikets eget apotek som innehåller en hög koncentration mineraler, vitaminer, antioxidanter och näringsämnen. Man strävar efter att erbjuda de bästa produkterna och behålla deras inneboende höga kvalitet. Produkterna läggs upp med information och beskrivande bilder för att svara på de frågor våra kunder kan tänka sig att ha. Bland viktminskningstillskott hittar du produkter som Garcinia Gambogia, Raspberry Ketone, bantningsplåster och många fler. I Detox avdelningen hittar du allt från bodywrap till tarmrensning. I Fitnessavdelningen hittar du alla möjliga slags träningsredskap och andra hjälpmedel så att du kan träna i hemmet istället för att behöva springa till gymmet. Sajten är också fylld av information om viktminskning.

Fri frakt över 1000 kr
Hos Weight World accepterar man betalning på flera olika sätt. Du kan betala med kreditkorten Visa, American Express eller Mastercard. Du kan också betala med PayPal eller mot Klarna Faktura eller konto. Det går också bra att betala med bankgiro. Det finns ett antal olika leveransalternativ med Posten eller UPS. För beställningar över 1000 kr erbjuder man fri frakt. Alla paket är neautrala och diskreta. Varken produkten eller webbplats namn kommer att synas på utsidan förpackningen.

Har du frågor om produkter eller viktminskning kan du kontakta WeightWorld via ett kontaktformulär via länken kontakta oss eller ringa på telefon: 08 44 68 24 03. Kundservicen har öppet mellan kl. 10.00-19.00. Det finns också en live chatt under vissa tider. Vill du följa Weight world så kan du följa dem på facebook eller twitter.
avgiftande kroppsprodukter
 
 

Tidigare Erbjudanden

6 tidigare

5 % rabatt med Weightworld rabattkod

Köp två, betala för en

50 kr rabatt + fri frakt med Weight World rabattkod

50kr WeightWorld rabattkod med ordrar över 599kr

10% rabatt på detoxteer

Rabattkod – 10 % hos Weight World hela november månad

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se