SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

WhiteAway Rabattkod & Erbjudanden! - www.whiteaway.se

Butik RSS

WhiteAway Hos WhiteAway köper du vitvaror och alla andra tänkbara hushållsapparater till billiga priser. WhiteAway är ett danskt företag som nu satsar på att bli ledande i Skandinavien. De har ett brett sortiment av kylskåp, ugnar, tvättmaskiner, köksfläktar, spisar, vattenkokare, fritöser, dammsugare, hårborttagningsmaskiner, elektriska tandborstar, fläktar, avfuktare och mycket, mycket mer.

Man har svenskt lager vilket innebär snabba leveranser och alltid fri frakt. Stora vitvaror levereras hem till din tomtgräns.

 

Aktuella erbjudanden

3 kampanjer

Spara 8% på ALLA vitvaror

Alltid FRI FRAKT från WhiteAway!

REA-avdelning där du alltid kan fynda!

Vitvaror med aggressiv prissättning
WhiteAway.se AB är ett dotterbolag till det danska bolaget WhiteAway.com A/S som är en av skandinaviens största försäljare av vitvaror på nätet. WhiteAway.com A/S etablerade sig i Danmark redan 2003. Hos WhiteAway köper du hårda vitvaror och hushållsapparater online. Man erbjuder fasta låga priser och fri frakt till hela Sverige. Genom ett nära samarbete med alla ledande leverantörer kan man erbjuda ett brett sortiment av vitvaror och hushållsapparater från välkända märken till mycket bra priser. WhiteAway har eget lager i Sverige i Jönköping. Totalt har man där ca 10 000 olika vitvaror för snabb leverans hem till dig. WhiteAway satsar på att bli ledande i Sverige på vitvaror.

Gå in i WhiteAways internetbutik och upptäck ett varierande sortiment av billiga vitvaror, hushållsapparater, dammsugare, energi- och klimatpdoukter och även en avdelning med apparater för skönhets- och klädvård. Du hittar alla avdelningar i en meny längst upp på sidan. Hos WhiteAway hittar du alla de stora märkena men till små priser. De säljer produkter från alla omtyckta och pålitliga märken som Siemens, Bosch, Electrolux, AEG, Zanussi och många fler. På hemsidan hittar du också aktuella kampanjer och de mest populära produkterna just nu.

Fri frakt hem till dig
Hos WhiteAway accepterar man betalning med kort. Betala med VISA-kort eller MasterCard. Beloppet för ditt köp reserveras på ditt konto och dras först när du har mottagit varorna. Du kan också betala mot faktura administrerat av SveaWebbpay. Du kan välja att betala hela beloppet på en gång eller att dela upp din betalning. Fakturan får du till den e-post du angett cirka 7-14 dagar efter att du mottagit varorna. Det går också bra att betala direkt till bankgiro. Du får fri frakt på alla stora vitvaror hem till din tomtgräns eller port. Det går också att lägga till inbärning och bortforsling av gamla vitvaror mot en avgift. Normal leveranstid är 2 till 5 dagar för lagerförda varor.

WhiteAways trevliga och hjälpsamma personal sitter alltid redo vid telefon, chatt och e-mail för att kunna ge dig den bästa vägledningen. Du kan komma i kontakt med en vitvaruentusiast måndag - tisdag från kl. 09-21 och onsdag - fredag från kl. 09-16. Chatta direkt, ring på telefon: 0770 17 10 17 eller skicka e-post till: info@whiteaway.se. WhiteAway har eget nyhetsbrev och finns också att följa på Facebook.
 
 

Tidigare Erbjudanden

10 tidigare

20% rabatt på alla vitvaror

20 % rabatt på ett utvalt sortiment med Whiteaway rabattkod

Få 30% rabattkod av WhiteAway

10% rabatt på alt fra SHARP!

8 % rabatt på hela sortimentet med WhiteAway rabattkod

8 % rabatt på vitvaror med Whiteaway rabattkod

15 % rabatt på torktumlare med Whiteaway rabattkod

Köp minst 2 vitvaror och få 8% rabatt. Whiteaway Rabattkod

Köp Nespressomaskin & få upp till 800:- för Nespresso kaffekapslar på köpet

REA – Spara 10-40% på ALLT + 10% Whiteaway rabattkod på utvalda produkter

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se