SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Zale Kampanjkod & Erbjudanden! - www.zale.se/

Butik RSS

Zale Zale är en e-handelsajt som säljer näst intill precis allt. Hem och design produkter, teknikprodukter, fritid och nöje, hälsa och skönhet och accessoarer. Zale har erfarna och riktiga trendsättare som bevakar hela världens nya trender.

Just därför dyker det upp nya spännande produkter på Zale hemsida dagligen. Zale har även en populär sida på facebook där man kan ta det av flera erbjudanden de har.

Zale har även alltid något bra erbjudande som ligger ute på deras hemsida.

 

Aktuella erbjudanden

1 kampanjer

Superrea hos Zale

För att kunna handla från Zale så måste en bostadsadress vara fastställd, samt att kunden måste vara minst 18 år gammal.

När du gjort din beställning så skickas en orderbekräftelse till kundens mailadress, därefter så avvaktar de tills din betalning är gjord och sedan skickas dina produkter hem till dig.

Zale använder sig utav Klarna som betalningsmetod, vilket betyder att din betalning går att delas upp. Zale villkor går att läsa på deras hemsida. Du har ångerrätt att skicka tillbaka dina varor/produkter upp till 14 dagar.

Handlar du för över 499kr får du även fri frakt på allt som du beställt. Annars är det varierande kostnader beroende på vad du beställer för något.

Zale leveranstider är en av de saker de är mest omtalade för. 3-10 arbetsdagar tar det från att du gjort din beställning tills du har dina varor/produkter hemma hos dig. Finns de sakerna du beställt inte inne just då, så kan det ta några extra dagar för att få hem din beställning.

Vill man som privatkund komma i kontakt med Zale.se så mailar man support@zale.se och som företagskund så mailar man b2b@zale.se så hjälper de direkt.
 
 

Tidigare Erbjudanden

2 tidigare

Zales egna julklappstips – upp till 50% rabatt på perfekta julklappar

10 % rabatt på allt med Zale rabattkod

 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se