SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Dags att börja tänka på årets julkalender!

Dags att börja tänka på julkalendern. Det verkar som juldekorationerna dyker upp och julhandeln startar tidigare varje år. Fördelen är så klart att du kan dra nytta av många bra kampanjer och erbjudanden som Black Friday, Cyber Monday och andra reor.

 

Det är självklart viktigt när det gäller att köpa julklappar men också smart att dra nytta av dessa om du gör hemmagjorda adventskalendrar.

 

Har du svårt att hitta bra och billiga gåvor till dina julkalendrar?

Det har blivit väldigt populärt med julkalendrar fyllda med små gåvor. Att göra själv är ett bra alternativ till de färdiggjorda som du köper. Tyvärr kan det bli väldigt dyrt om du inte ser upp och verkligen hittar de bästa erbjudandena. Självklart kollar du också särskilda rea-dagar som Black Friday och Cyber Monday som ligger precis rätt i tiden för julkalendrar.

 

http://cdon.se/

 

En bra hemmagjord julkalender innehåller en blandning mellan frukt, godis, små presenter och liknande. Se till att din julkalender passar ditt barn genom att bara ge dem gåvor som de verkligen gillar eller behöver. Kom ihåg om du har fler än ett barn kan du anpassa gåvorna så att det passar deras olika personligheter.

 

Julkalendern är också ett bra tillfälle att köpa saker som de ändå behöver. Gör en snygg inslagning och lägg till gåvan till julkalender. Vilken perfekt lösning! Du behövde ju ändå spendera pengar och kan nu göra någonting extra roligt av din present.

 

En blandning mellan väl planerade och spontana gåvor

Det körs många reor under hösten så det är viktigt att kunna dra nytta av dessa på bästa sätt. Det gäller att ha din julkalender färdig till den 1 december så var ute i god tid med presenterna.

 

Godis och karameller

Som vuxna vill vi se till att gåvorna i julkalendern är både vettiga och intressanta. Det är dock viktigt att komma ihåg att barn vill ha roligt. Var inte rädd för att stoppa några godsaker i kalendern. Det behöver inte vara många, bara ett fåtal av deras favoritgodis. Slå inte det i ett fint jul-papper. Kom ihåg att kolla erbjudanden på billigt inslagspapper med julmotiv.

 

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=230112&initiative_id=AS_20151120112331&SearchText=christmas+wrapping+paper

 

Så använd säsongens alla reor och kampanjer för att göra en rolig och personlig julkalender som inte behöver kosta skjortan.

 

 

0 Svar på "Dags att börja tänka på årets julkalender!"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se