SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

De bästa ställena att åka skidor!

Nu är det dags att ha kul i snön! Glöm kylan och bilar som inte startar, sätta på sig skidorna, skridskorna eller annan vinterutrustning och ha kul i snön!

Det finns många platser i Sverige där man kan ha roligt i båda backarna afterski med en god drink i handen och dessutom att sova i en bekväm säng. En av mina favoritplatser är Åre. Hela min familj ser fram emot alltid vår årliga ski resa till Åre. Om du bor i Mellansverige och inte vill gå lång är Sälen ett bra alternativ. Du kan välja bland flera liftsystem och det finns många fina hotell. Eller vad sägs om en resa till Norge och Lillehammer där OS hölls 1994?

Det finns många platser att besöka, några av de bästa platserna är kanske precis utanför dörren. Men de bästa skidbackarna i min mening, kan hittas i Alperna. Och inte bara backarna utan också fantastiska hotell och bra underhållning.

En plats som inte är lika känd, men som är fantastiskt för en skidsemester är Sarajevo i Bosnien. Där hittar du stora hotell helt nära både skidbackarna och underhållning!

Vad sägs om att prova skidbackarna på Olympen i Cypern? Detta berg har flera backar att testa, och de flesta av dem är uppkallade efter grekiska gudar såsom Aphrodite och Hermes. Skidspåren är bra, och du kommer att hitta många hotell i närheten av dem.

På Island bör du ta en titt på Hidra Mountain, vilket säkerligen är en av de bästa platserna att besöka. Det enda negativa är att hotellen ligger lite längre bort från dörren, så var beredd att du måste köra från plats till plats, men attraktionen är verkligen värt det!


 

0 Svar på "De bästa ställena att åka skidor!"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se