SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

En vår i modets tecken!

Trots att vädret inte alltid samarbetar så sjuger fåglarna och blyga vårblommor har börjat titta fram för att låta oss veta att våren är på väg. Ett annat tecken på att våren är här är att alla klädbutiker släpper sina vårkollektioner. Här hos Rabatt.se har vi kollat upp vad som finns hos de större butikerna.

 

Sarah Jessica Parker eller Carrie från Sex and the City

Denna alltid moderiktiga skådespelerska och designer får enligt många ta åt sig äran för att skor från Manolos blivit en sån succé samt att intresset för Brazilian waxing och cupcakes ökade enormt. Måmga tror att anledningen till att Sarah Jessica Parker var så framgångsrik i sin roll som Carrie var att hon använde sig av sin egen stil för tillföra mer krydda och personlighet till stilikonen Carrie.

 

Nu har Sarah Jessica Parker gått ihop med Ellos i en kampanj som kallas ”Springfever in NY”. Där visar hon hur man sätter ihop olika stilar och får så mycket mode som möjligt för lite pengar. I en intrvju med Ellos beskriver Sarah hur  hennes still bygger på ”här och nu” och vi är imponerade av hennes enkla men effektiva trick för att ge kollektionen den personliga touch som den behöver. Vi rekommenderar att läsa hela artikeln och sen besöka butiken för att hitta fina artiklar med den personliga touchen.

 

Inspirationssidor

Inte alla butiker har gästdesigners som Ellos har Sarah Jessica Parker. De flesta har dock inspirationssidor där du kan hitta massor av intressant information om olika stilar. Dessutom är det smidigt att hitta fina bilder som kan inpirera din egen stil direkt hos butiken så slipper du leta på andra ställen för inspiration. Exempelvis Boohoo har valt att fokusera på fem olika stilar. En kallas Monochrone i vilken man kombinerar endast två färger för ett moderiktigt resultat. Kom ihåg det behöver inte vara bara svart och vitt utan välj t.ex en röd topp och en svart kjol för ett snyggt resultat. Även hos många andra butiker som t.ex. hos ASOS hittar du deras egna ”Lookbooks”. Ett litet tips: delikata blommor och spets samt löst sittande, bekväma, kläder verkar gälla nu.

 

Allmänna modetips

Om man kollar på trenderna i de butiker som nämnts och andra butiker så är det tydligt att denna vår handlar om delikata blommor och bekväma kläder. Löst sittande blusar och vida byxor ger modellerna ett flödande intryck när de går på modeshowernas runway. Lyckligtvis för kräver inte denna look så mycket för att åstadkomma. Man kan lätt använda förra årets kläder och göra mindre justeringar.

 

Kom ihåg att kolla affärer som mininthebox där du köper allt möjligt även kläder. Från mininthebox köper du till otroligt billiga priser direkt från Kina. Plocka ihop bara ett par artiklar som du kan kombinera med kläder som du redan har i din garderob för en ny och fräsch look inför våren.

 

Hör av dig med dina bästa modetips!

 

 
 

 

 

0 Svar på "En vår i modets tecken!"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se