SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Fantastisk månad för fina erbjudanden

Detta är en årstid att glädja sig över när det gäller shopping. Vi har två stora REA-dagar på gång Black Friday och Cyber Monday.  Under dessa två dagar hittar man de absolut mest nedsatta priserna så det lönar sig att förbereda sig för dessa två dagar. Antalet REA-varor kommer att öka och priserna minska.

 

Kom ihåg att fortsätta att kolla in Rabatt.se och klicka på länkarna för de olika erbjudandena. Det kommer att hjälpa dig att få ännu bättre erbjudanden.

 

Dessa två REA-dagar är naturligtvis fantastiska tillfällen att hitta riktigt bra julklappar men även gåvor till årets julkalendrar, för de som gillar att göra sina egna.

 

På tal om gåvor till julkalendrar är det många som gillar att vara kreativa och hitta fina små gåvor till kalendrar. Tyvärr kan det bli dyrt. Det kan vara svårt att hitta bra gåvor som är användbara men inte för dyra till barnen.

 

Vårt råd är att leta aktivt efter bra erbjudanden och hitta de där riktiga fynden på REA. Du hittar allt från handskar och mössor till leksaker m.m. Det finns inga gränser. Fråga dig vad barnen verkligen behöver.

 

Fast det är ju inte heller så roligt om man bara får praktiska saker i kalendern så passa på att också mixa med annat. Du har ju hela 24 dagar att fylla. Några bra förslag till kalendern är:

  • Vantar, halsdukar och mössor
  • Hår accessoarer, nagellack, smink
  • Lego
  • Godis
  • Biobiljetter
  • Andra speciella gåvor

 

Nu kanske du säger, men allt det här är ju dyra grejor? Ja, de kan vara dyra men det finns sätt att dra ner på kostnaderna.

 

Kom t.ex. ihåg att om du köper en större förpackning blir det ofta billigare än om du köper enskilda produkter. Vill du ge någon lego, öppna förpackningen och slå in några bitar i taget. Köper du nagellack kan det bli billigare om du köper en förpackning med flera olika färger.

 

Det går också att använda sig av små provprodukter som t.ex. parfym som du får när du köper andra produkter. Perfekt för de som gillar små förpackningar.

 

När det gäller upplevelser och andra speciella överraskningar, fundera på vad ni ändå brukar göra och ge istället bort dem i kalendern. Kanske hade du ända tänkt gå och se en viss film. Gör det till en kalender gåva! Du skulle ju ändå ha den utgiften så på så sätt kostar det ingenting extra.

 

Kom också ihåg att om du köper allt till kalendern extra så använder du upp pengar som annars skulle kunna användas till andra roliga saker. Så god planering är av avgörande vikt för att göra din julkalender både rolig och ekonomiskt överkomlig.

 


 

 

0 Svar på "Fantastisk månad för fina erbjudanden"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se