SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Fantastiska Black Friday och Cyber Monday reor!

Har du deltagit i någon av dessa två stora reor i år? De verkar bli störe och större för varje år som går, speciellt via nätet. Med rabatter mellan 40-80 % har det verkligen gått att spara mycket pengar genom att shoppa på någon av eller båda dessa dagar.

 

Trots det upplever många att deras inkorgar snabbt fylls med olika erbjudanden. Vi här på Rabatt.se har gjort vårt bästa att inte skapa ännu mer kaos i era inkorgar utan istället bara förmedla den bästa informationen från de bästa butikerna.

 

Även vi på Rabatt.se får mejl från många butiker och just under dessa dagar hade vi över 500 mejl i inkorgen, alla fullspäckade med jättebra erbjudanden. Det var inte lätt att hålla reda på dem alla men vi är stolta över att kunna säga att vi lyckades publicera vartenda erbjudande så att ni, våra besökare, kunde titta igenom erbjudandena i lugn och ro på vår sida och hitta det perfekta rabatterna för just er.

 

Vi är faktiskt en aning överraskade över att några av online butikerna var tvungna att starta ett kösystem eftersom det var så många kunder som försökte gå in på deras sidor samtidigt. En intressant utveckling för online butikerna, men som tur är kunde man som kund handla hos andra butiker under tiden man väntade på att kunna komma åt den första butiken utan att tappa sin köplats. Praktiskt och lönsamt.

 

Vi skulle gärna höra om era erfarenheter under Black Friday och Cyber Monday. Lyckades ni hitta den perfekta dealen? Upplevde ni det som stressigt? Dela gärna med er till oss!

 

 

0 Svar på "Fantastiska Black Friday och Cyber Monday reor!"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se