SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Hur rabatt.se finansieras och vad det innebär för dig

Vi som jobbar med rabatt.se är entusiastiska rabattjägare och vi älskar att hitta de bästa erbjudandena och kampanjerna – precis som du! Därför bjuder vi in dig att tillsammans med oss göra rabatt.se till Sverige bästa rabattkods- och erbjudandesajt.

Rabattkupongsajter har länge varit populära i USA och Storbritannien och hjälper konsumenter som letar efter de bästa rabattkoderna och de bästa erbjudandena online. Att samla alla rabattkoder och kampanjer på en stor sajt kräver en hel del letande och investering i form av tid och pengar från vår sida.

För att betala räkningarna och hålla igång sidan åt dig får vi kommission från de affärer vi samarbetar med när du handlar via våra länkar – detta kallas för affiliatemarknadsföring.

Kommission? – Låter skumt…

Nej då, absolut inte! Affiliatemarknadsföring har funnits i många år och hjälp några av de största varumärken på nätet att växa sig stora under de 10 senaste åren. Du kanske känner till Ebay och Amazon, som låter dig direkt tjäna pengar när du refererar kunder till dem, eller Tradedoubler och Zanox, som förmedlar annonser och länkar åt affärer som Nelly.com, CDON och Zalando.

Vi på rabatt.se använder affiliatemarknadsföring för att hålla sajten igång, lyset tänt och sätta mat på bordet. I utbyte ger vi dig en rabattkodssajt som ständigt är uppdaterad med nya, fräsch erbjudanden. Utan inkomsten från våra affiliate partners skulle vi inte kunna aktivt leta fram de bästa kampanjerna och rabattkoderna åt dig.

Skulle vi kunna göra allt det här utan affiliatemarknadsföring? Antagligen – men då skulle vi vara tvungna att klämma in det mellan ett vanligt 8-till-5-jobb och våra favoritprogram på tv. Nu får vi istället betalt för att göra något vi verkligen tycker om – att leta efter de bäst erbjudandena online. Avis?

Kostar det mig mer? (Så klart inte!)

Aldrig, nej, nix, nepp! Hela idén bakom rabatt.se är att hjälpa dig att spara pengar när du handlar online genom rabattkoder och bra kampanjerbjudanden. Om vi inte lyckades med det skulle vi betrakta det som ett stort misslyckande och det är det sista vi vill göra. Vi vill absoluti inte att du ska behöva betala fullt pris för dina inköp. All eventuell kommission vi får från våra partners kommer från deras markandsföringsbudget och påverkar inte de priser du betalar får dina varor alls.

Precis som en vanlig affär skulle betala för försäljningspersonal, lokalhyra eller för en annons i tidningen betalar onlineaffärer hemsideutvecklare, lagerföretag och affiliatepartners.

Så ni tjänar pengar på alla länkar?

Verkligen inte – om bara det vore så. Men vi tjänar tillräckligt för att hålla igång sajten på ett bra sätt. Vi skulle aldrig sålla bort en rabattkod eller ett bra erbjudande bara för att vi inte får betalt för att länka. Vi välkomnar alla affärer som erbjuden rabattkoden och kampanjer online för våra användare.

De flesta affärer erbjuder en länk i utbyte och det ger oss en plattform för att hjälpa varandra – och dig – på bästa sätt. Om du har en onlineaffär är du välkommen att kontakta oss – se bara till att du har något bra att erbjuda våra användare!

De affärer vi aktivt bevakar är våra partners och vi hjälper dem lite extra som tack får de kommission de betalar till oss. För att deras erbjudanden ska nå första sidan på rabatt.se måste de fortfarande vara perfekta för våra användare!

 

0 Svar på "Hur rabatt.se finansieras och vad det innebär för dig"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se