SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Inred ditt hus för att få tillbaka värmen

Vi har nått den tid på året då det finns mindre naturligt ljus. Det är hög tid att få tillbaka lite av värmen och ljuset till ditt hem. Detta uppnår du genom strategiskt placerade lampor, kuddar i varma färger och andra inredningsdetaljer som lyser upp ditt hem.

 

mirror-732608_1920

 

Ljus!

Att hitta rätt belysning och rätt placering av lampor är viktigt. Tyvärr så kan belysning vara dyrt, speciellt om du letar efter en viss slags design. Att handla på REA hjälper och det är många reor som pågår just nu. Kolla in affärer som Belysningsdesign eller Rum21 om har ett stort sortiment av belysning och ofta har fina kampanjpriser.

 

Inredningsdetaljer!

Det som gör ett hem speciellt är de människor som bor där, men man ska heller inte vara rädd för att visa sin, och familjens, personlighet genom att inreda med unika detaljer, färger och former som visar din speciella stil.

 

Det behöver inte vara stora saker eller möbler som dominerar hela rummet, utan små detaljer kan ge ditt hem ett lyft och ge det en egen stil.

 

Var inte rädd för färger

Många hus idag har vita väggar vilket är den perfekta bakgrunden för att lägga till färg och visa upp särskilt fina inredningsdetaljer. Så var inte rädd för att lägga till inredning som kuddar, ramar, lampor med mera.

 

För de som vill ha mer drastiska förändringar kanske det är dags för ny tapet. Det finns (tyvärr ganska dyra) tapeter som ofta bara sätts upp på en vägg, vilket skapar en intressant kontrast och kan förändra ditt hem radikalt.

 

climate-place-1368872_1920

 

Det finns mycket man kan göra för att förändra sitt hem. Dekorera och ha roligt! Det behöver inte vara dyrt heller. Det går ofta att hitta fina inredningsdetaljer och produkter till bra priser om du är beredd att lägga ner tid på att hitta dem.

 

Kolla in alla fina erbjudanden och koder som vi har hittat och kolla vilka fantastiska produkter det finns.


 

0 Svar på "Inred ditt hus för att få tillbaka värmen"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se