SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Myt: Du sparar inte pengar på reor som Black Friday

Det finns många som tror att det finns lite eller inga pengar att spara genom att handla på REA. Du får väl trots allt vad du betalar för eller? Så de varor som säljs på utförsäljning, rea eller via kampanjer är förmodligen gamla, av lägre kvalitet eller bara något du inte behöver. Eller? Det finns också de som hävdar att människor bara använder REA som en ursäkt att köpa två eller fler saker som de egentligen inte behöver. Så egentligen spenderar de mer pengar på att handla på REA än vad de skulle ha gjort annars. Vi på Rabatt.se vet att detta är helt fel så låt oss förklara varför detta är en myt!

 

Produkter som säljs på REA har låg kvalitet, är förra säsongens eller inte tillräckligt bra

Fel! Om man tittar på stora webbaffärer som t.ex. Beauty Planet, Bangerhead, CDON och Sarenza så köper de in produkter i stora mängder. På så sätt kan de hålla priserna nere, men det betyder också att ofta har de alldeles för mycket produkter i sina lager. Så då behöver man få fart på försäljningen av dessa produkter för att göra plats för andra produkter. En utförsäljning! Eller så säljer man ut produkter från förra säsongen men ibland spelar det egentligen ingen roll för dig eftersom det är bara en fråga om färg eller små förändringar i designen. Kvaliteten är perfekt och du får mer för pengarna. Du kan hitta många sådana fynd i Outlet och permanenta rea-avdelningar. Kom ihåg att i 99 % av fallen är sådant som säljs ut produkter från det vanliga utbudet som säljs billigare för att göra plats för nyheter och påfyllning på lagren.

 

REA är bara en ursäkt att köpa mer

Fel och rätt. Vissa människor älskar en bra REA och kommer att använda den som en ursäkt att köpa två eller fler saker mer än annars, men detta är faktiskt en fråga om val. Om du använder reor klokt, kan du köpa julklappar i juli, sommarklänningar i januari och skidor i maj. Du kan spara upp till 80 % jämfört med ordinarie pris om du köper på rea, särskilt produkter som inte är i säsong. Födelsedagspresenter, julklappar och så vidare kan planeras och du kan spara mer än 50 % om du köper på REA som t.ex. under Black Friday. Så det handlar om planering och att se de möjligheter som olika reor och kampanjer ger.

 

Rabattkoder

Trots att rabattkoder inte betraktas eller är att jämställa med en REA så är de ett utmärkt sätt att spara pengar på. De ges ofta ut för att promota en specifik produkt, ofta en ny produkt. Det är också ofta lätt att få fri frakt med en rabattkod.

 

Det fina med rabattkoder är att de kan hittas året runt och genom att använda dig av Rabatt.se kan du alltid hitta rabattkoder och rabattkuponger för en mängd olika produkter.

 

Sammanfattning

Förhoppningsvis, om du har läst så här långt, så inser du att man sparar pengar genom att handla på REA! Detta gäller särskilt butiker på nätet som köper i stora mängder och alltid tar in många nya produkter, så det finns nästan alltid en utförsäljning eller en kampanj som pågår.

 

Bookmark Rabatt.se eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev så hjälper vi dig att hålla reda på all olika möjligheter som finns att spara pengar!

 


 

0 Svar på "Myt: Du sparar inte pengar på reor som Black Friday"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se