SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer
 

Om oss

Rabatt.se – Sajten för dig som gillar klipp

Det är inte konstigt att vår webbtjänst rabatt.se växer så snabbt. Varje dag förmedlar vi hundratals förmånliga rabattkoder och kampanjkoder till våra besökare. Dessa rabatt- och kampanjkoder fångar upp de bästa och de flesta av över 1800 webbutikers kundförmåner. Tack vare  koderna blir våra användares shopping på webben bra mycket billigare – och roligare.

Rabattkoder gör shoppingen billigare

Rabatt.se är tjänsten för dig som vill spara pengar när du handlar på webben. Varje gång du lämnar fältet för  ”kampanjkod” eller ”rabattkod” fritt kan du vara säker på att du missat något. Har du tänkt på vad en sådan rabattkod skulle kunna ha givit för förmåner?  Det har vi, och vi vet att det handlar om stora pengar som går förlorade för de som handlar utan kampanjkod. En rabattkod är webbutikernas sätt att belöna sina befintliga kunder samt välkomna nya kunder och ger därför bättre köpvillkor och lägre priser.

Våra medlemmar samlar på erbjudanden

På rabatt.se finns rabattkoder och aktuella kampanjer från över 1800 av Sveriges ledande webbutiker samlade på ett och samma ställe. Rabattkoderna och kampanjkoderna kan ge upp till 80 % lägre priser på webbinköp och eftersom vi och våra medlemmar har en ständig bevakning av marknaden, missar vi sällan en ny rabattkod eller ett nytt erbjudande. Målet är att ge de allra bästa förmånerna som tänkas kan.

Ständig bevakning

De rabattkoder och de förmåner som webbbutikerna lanserar uppdateras ständigt. Så snart nya kampanj- och rabattkoder skapas, förmedlar vi dem vidare. Flera av våra erbjudanden är exklusiva, och hittas bara hos oss. Även om vi råkar missa en rabattkod, är våra medlemmar snabba med att själva lägga in rabattkoder och kampanjkoder på sidan. Det gör att vi snabbt kan fånga upp de flesta och de bästa förmånerna på webben.

Bli medlem du också!

Att skapa ett konto hos rabatt.se är helt gratis. Som medlem kan du:

 • ta del av vårt nyhetsbrev fyllt med nya och fräscha erbjudanden varje vecka. Där ger vi exklusiv förhandsinformation om veckans tio hetaste rabattkoder och kampanjer från dina favoritbutiker
 • delta och vinna i tävlingar
 • ge betyg på och kommentera de rabatterbjudanden och kampanjerbjudanden vi har på vår sida. Betygen är till god hjälp för alla som besöker rabatt.se
 • lägga upp egna kampanjkoder, tipsa om erbjudanden och lägga in kampanjer

Förbehåll

Vi på Rabatt.se gör allt vi kan för att se till att alla rabattkoder, kampanjer, reor och rabatter som vi tipsar om är aktuella och korrekta. Men vi vill poängtera att den information som finns på sajten endast ska fungera som tips om rabatter på olika varor. I de fall ett erbjudande har utgått eller är felaktigt beklagar vi det naturligtvis, men Rabatt.se kan inte hållas ansvarig för kampanjer, rabattkoder o. dyl. som har utgått eller blivit felaktiga. Med andra ord ansvarar du som köpare själv för dina inköp. Har du hittat ett felaktigt erbjudande tar vi tacksamt emot en anmälan om detta här.

Gå med du också, för tillsammans skapar vi  platsen för billigare och roligare shopping. Vill du maila oss direkt so kan du använder kontakt@rabatt.se så återkommer vi så snabbt som möjligt!

Välkommen!

 
 

8 Svar på “Om oss”

 • Emma Sellén 2013/08/1208:21

  Hej,

  Vi kan se att ni har utgående rabattkoder från vår webshop, synliga på eran sida. Vi vill höra om ni kan ta bort så att de inte är synliga på er sida.

  Mvh.

  Emma Sellén
  Säljschef på eNemo.se

  • Scott 2013/08/2209:45

   Hej Emma!

   Tack för att du kontaktade oss om detta – vi rensa ut allt gammalt idag!

   Scott
   Admin – Rabatt.se

 • Lisa Olofsdotter 2014/09/0310:49

  Hej!
  Ni har ett felaktigt erbjudande upplagt hos er;
  http://rabatt.se/d/life/kampanj/gratis-rosenrot-varde-89-kr-om-du-skoter-din-egen-lifegotchi-i-en-vecka/
  Det står att man får en Rosenrot värde 89 kr, men man får numera en Life D-vitamin 30 kap värde 60 kr.
  Kan ni uppdatera det, tack!
  Mvh Lisa, webbredaktör Life

  • MarieS 2014/09/1117:23

   Hej Lisa,
   Tack för att du kontaktade oss. Erbjudandet är ändrat.
   Mvh
   Marie

 • Annio 2015/10/1913:29

  http://rabatt.se/b/drinko/ utgått?

  • Scott 2015/11/0217:07

   Tyvärr! – Vi raderade erbjudandet nu!

 • Mattias Gladh 2016/02/1910:29

  Hej,

  Vi får ofta samtal från kunder som frågar om varför inte rabattkoden fungerar.
  Det är flera år sedan vi jobbade med rabattkoder och jag hoppas att ni
  snälla kan ta bort oss från er sida?
  http://rabatt.se/b/spelexperten/

  MVH Mattias Gladh

  • Scott 2016/02/2713:20

   Hej Mattias!

   Vi tog bort er sida! Tack för denna tiden!

   Scott

 
 

8 Svar på "Om oss"

 

 

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se