SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Påsken är här!

Vad har ni för påsktraditioner? Det finns så många att välja mellan. Vissa gillar att gömma egg i huset eller kanske t.o.m. utomhus. Se får barnen leta efter äggen. Detta är en av anledningarna till att man färgar ägg i klara färger så att de ska bli lättare att hitta. Vissa lägger äggen på trappan medan andra kanske stoppar dem under barnens säng.

 

Det är också vanligt att man fyller äggen med godis eller kanske ger bort chokladägg som är godis i sig. Många som gillar att pyssla i köket passar på att göra särskilda bakverk och godis för påsken.

 

Vad det gäller bra erbjudanden och fynd så finns det många att välja mellan. Den här veckan har vi fokuserat lite extra på bra erbjudanden för barn, i alla åldrar.  Det finns många bra erbjudanden och kampanjer på både kläder och leksaker. Håll dock ett extra öga på leverans-tiderna den här veckan. Påsken är en stor högtid så i vissa länder kommer man inte att leverera förrän efter påsk. Men har du tålamod att vänta kan du spara mycket pengar på att utnyttja alla fina påsk-erbjudanden.

 

Eftersom barn är otåliga erbjuder många affärer extra låga priser för att kompensera för den längre leveranstiden.

Kolla alla erbjudanden vi hittar den här veckan och kolla hur mycket du kan spara!


 

0 Svar på "Påsken är här!"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se