SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Ska du ute och resa? Chatsim + €10 = obegränsat textmeddelanden och emojis från hela världen

media-10ChatSim är världens första SIM-kort som låter dig ansluta dina ChatApps var du än befinna dig i världen*.

För bara € 10 per år kan du skicka nästa obegränsat textmeddelanden och emojis med WhatsApp,  Facebook Messenger, WeChat, LINE, Telegram och många andra omedelbara messaging program.

– Fungerar i 150 länder

– Chatta genom populära program även utan Wi-Fi

– Röstsamtal tillägg finns tillgängliga.

media-6

Chatsim promocode


ChatSim är ett nytt nätverks idé som gör att du kan använda någon av de meddelandeprogram på mobilen eller surfplattan så mycket som du vill, allt för bara en årlig avgift på endast €10. Det fungerar i länder runt om i världen, och du behöver inte ens vara på Wi-Fi för att utnyttja obegränsad service. En engångsbetalning av en ytterligare €10 köper SIM-kortet, som du kan sätta i någon telefon eller ett SIM-aktiverad tablett – såsom en iPad. Kortet ansluts sedan till en lokal operatör, med 250 tillgängliga i cirka 150 länder, däribland Danmark, Norge, Tyskland, USA, Storbritannien och Australien. Det är alltså perfekt för dig som ska ut och resa.
Det fungerar för närvarande med WhatsApp, BBM, Telegram, Facebook Messenger, WeChat, QQi, Line, vandra och Kakao. ChatSim arbetar också med att lägga till flera partner apps. Alla textmeddelande eller emoji skickas via dessa program täcks av årsavgiften, oavsett varifrån du skicka de.

 

Köpa extra Chatsim trafik
Användare kan också köpa krediter för att lägga till extra data krävande tjänster, inklusive foto och videosändning och röstsamtal. För €10 kan du lägga till 2.000 krediter till ditt konto, som kommer att täcka upp till 200 bilder, upp till 40 videos eller upp till 80 minuter av röstsamtal via kompatibla program som Skype, imessage. €20 köper 5.000 poäng, och €40 köper 10.000 poäng. Eftersom krediterna används för att betala för rika datafunktioner, kan du alltså få upp till 400 minuters röstsamtal, 1000 bilder eller 200 videoklipp. Du kan kolla ChatSim på bolagets hemsida chatsim.com.

 

 

 

 

0 Svar på "Ska du ute och resa? Chatsim + €10 = obegränsat textmeddelanden och emojis från hela världen"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se