SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Skydda dina ögon med solglasögon – hittills 17 erbjudanden

Visste du att solens strålar kan skada dina ögon? Det är sant. Så precis som du behöver skydda din hud från solen genom att använda en bra solkräm så behöver du ha på dig bra solglasögon i hög kvalitet för att skydda dina ögon.

 

Kvaliteten på solglasögonen är det viktigaste att tänka på när du funderar på att köpa solglasögon. Linserna, i glas eller plast, behöver hindra solens skadliga strålar att gå igenom utan att försämra din sikt.

 

Solglasögon delas in i flera olika kategorier, oavsett vad de är för märke.

 

Det första du behöver kolla är om solglasögonen är märkta med: CE. Detta märke indikerar att linserna har blivit kontrollerade och möter en ministandard. Notera dock att märkningen inte ger någon specifik information om kvalitet på solglasögonen i stort eller dess pris utöver detta.

 

För att få mer information om kvalitet på linser och vilket skydd ger behöver du kolla efter UV-kategori. Dessa finns på en skala från 0 (lägst) upp till 4 (högst). Den lägsta kvaliteten släpper in det mesta av solen och dess UV strålning. Så om du hittar ett högt nummer och CE-märkningen så har du gjort ett bra val. Fast solglasögon med högst kvalitet är oftast dyrare än de med lägra kvalitet så det är bäst att hålla utkik efter bra erbjudanden på solglasögon. Det finns många par billiga solglasögon, som ändå håller bra kvalitet, att välja mellan.

 

Den sista, mycket viktiga faktorn, man måste tänka är att hitta rätt varumärke och rätt stil för just dig. Solglasögon finns från s.k. wrap-around modeller till stora solglasögon som täcker mycket av ditt ansikte. Så oavsett vad man gillar så finns det en stil som passar! Varumärken som Ray-Ban är perfekta accessoarer. Färgerna varierar och snygga detaljer gör varje modell unik. Desto fler detaljer och variationer desto högre pris. Som tur är finns det fantastiskt bra erbjudanden att hitta.

Självklart kan märkes solglasögon vara riktigt dyra, men som tur är finns det bra erbjudanden att hitta och vi hjälper dig. Vi letar efter de bästa erbjudandena på solglasögon så att du kan köpa nästa par solglasögon till marknadens lägsta pris.

 

0 Svar på "Skydda dina ögon med solglasögon – hittills 17 erbjudanden"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se