SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Ta en titt på alla modetips inför vintern

Vintersäsongen har verkligen kommit med massor av snö på vägen och naturligtvis många möjligheter att klä upp sig på julfester.
Så vad ska man välja denna vinter?

 

Stylisterna har helt gått in för en snygg och elegant stil i vinter. Långa västar och spets under ger ett sofistikerat utseende parat med boots i mjukt läder.
Djupa, mörka färger är en perfekt kontrast till den vita spetsar under.

 

Du kan också välja en vit, lång spetsklänning och kombinera det med mjuka Ankleboots i mörk läder och glöm inte en färgad halsduk, stora halsband eller annat fashion statment. Var inte blyg, men kom ihåg att hålla dig till elegans med långa linjer som följer din kropp och gör att du ser längre.

 

Samma principer gäller för ytterkläder. Långa Trenchcoats gör du verkar smalare och längre, och för män; drar fokus till breda axlar.
Maxirockar är absolut det bästa valet i vinter och kom ihåg att du kan lägga till en mjuk stickad tröja under för värme och mode.

 

Mjuka, stickade accessoarer kommer inte bara hålla dig varm, men är också inne i vinter. Välj mjuka jordfärger och du kommer att ha det ultimata tillbehöret för att få perfekt utseende i vinter.

 

Kom ihåg att vi nu är inne i nedräkningen till den största shoppingdagen för dem som älskar erbjudanden: Black Friday.

 

Denna dag är den bästa dagen för dig som letar efter en bra deal. Och glöm inte, strax därefter kommer Cyber Monday, så detta blir en helg fylld med massor av rabatter!


 

0 Svar på "Ta en titt på alla modetips inför vintern"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se