SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Värme eller kyla under påsklovet, vilket som helst funkar!

Eftersom barnen har lov i samband med Påsken passar också många vuxna på att ta ledigt så att man kan tillbringa kvalitets-tid tillsammans i familjen. De flesta resebyråer tar tillfället i akt att erbjuda billiga resor, både till skidorter och till varmare destinationer. I dagens blogg ger vi dig lite tips på hur du ska hitta de allra bästa erbjudandena.

 

Skidåkning

För de som älskar att åka skidor finns det massor av fina möjligheter till fantastiskt skidåkning, både i Alperna och i de Nordiska länderna. Både Sverige och Norge har flera skidorter där du kan hitta allt på samma ställe, fin skidåkning och bekvämt boende. Vi rekommenderar att du försöker hitta ett hus eller en stuga om du har en större familj eller reser med vänner. Det blir oftast billigare än att hyra flera hotellrum. Dessutom ger det en annan känsla av att vara hemma om du hyr en stuga och dessutom med skidåkning nära till hands.

 

Varmare väder

Fast vissa känner vid den här tiden att de fått nog av kylan och reser hellre till varmare platser. Det finns en uppsjö av fina soliga destinationer att upptäcka. I södra Europa är det kyligare än vanligt men ända varmt nog för en frusen svensk. Så om du är en sådan människa som inte gillar när det blir för hett så är påsklovet en perfekt tid att resa till varmare väder. Fast föredrar du att det är riktigt varmt så finns det naturligtvis också destinationer längre bort i världen där du kan få det där riktigt varma vädret som tillåter riktigt lata dagar på stranden.

 

Eller kanske en kryssning?

Påsklovet är också en bra tid för att åka på en kryssning. På en kryssning kombinerar du möjligheten att få sol med äventyrsanda och massor av möjligheter till aktiviteter.

 

Som sagt, möjligheterna är oändliga och vi har hittat massor av fina erbjudanden.

 

Gå igenom listan och klicka på de erbjudanden som intresserar dig for mer detaljerad information.

 


 

0 Svar på "Värme eller kyla under påsklovet, vilket som helst funkar!"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se