SE
Rabatt.se – få mer för pengarna : Rabattkoder, Reor & Kampanjer

Vi recenserar Sveriges billigaste visitkort: Blixtsnabbt leverans + 50% Rabattkod

Det är inte ofta jag skriver här på bloggen, men jag blev trevligt överraskad av en beställning från VistaPrint, en av våra rabattkodspartners. Mitt namn är Scott Robertson och det är jag som står bakom Rabatt.se. Jag har lovat mitt fantastisk team att jag ska blir lite mer social och sätt igång med några möten nästa vecka och i förberedelse för detta ville jag beställa visitkort online.

 

I måndags gjorde jag en beställning av 250 visitkort hos Vistaprint och fick 50% rabatt med hjälp av en Vistaprint rabattkod vi har här på sajten. Det finns fler olika online leverantörer av visitkort i Sverige såsom Print24, PrintonDirect och Optimal Print, men jag valde Vistaprint eftersom 50% med rabattkod är en häftig rabatt.

Det är lätt at kommer igång och Vistaprint underlättar hela beställning med hjälp av tusentals gratis mallar och möjligheter att anpassa designen med egen logotyp / önskemål. Eftersom jag redan är en flitig Photoshopanvändare valde jag istället att ladda upp egen högupplöst design enligt tydligt riktlinjer från Vistaprint!

Man kan lätt tro att efter designprocessen är allt nästan färdig, men icke! Då börjar ett något frustrerande försök till försäljning av muggar, nyckelringar, pennor, block, t-shirts, osv.  Att ta sig genom sidor upp och sidor när av merförsäljning är något irriterande, men det förklarar hur Vistaprint kan erbjuder så lågt pris på Visitkort – det är deras lockbett. Jag klickade genom sidorna ganska snabbt och till slut blev det enbart ett mycket enkelt visitkort med blank baksida – Jag valde 250 kort, standard papper och standard leverans och efter rabatten från rabattkoden var dragen fick jag ett pris på 116:- exklusive standardleverans (49:-) +  moms (41:-)   – Allt som allt 206:- för 250 egendesignade visitkort med hemleverans och moms inräknat – ett makalös billigt pris!

Med standard leverans var jag bered att vänta 2 veckor på mina visitkort, men redan efter  3 korta dagar hade jag mina visitkort i handen!

previewPå det stora hela så är jag nöjd med kvalitén – färgen på det oranga var inte lika stark som jag hade förväntat mig, men pappret känns som att det har gedigen kvalité.

Slutsats : Det är en enkel process att beställ egna visitkort från Vistaprint och vem som helst kan skapa ett snygg visitkort online utan behov av verkan dator eller designkunskaper. Kvalitén på visitkorten är bra och standardfrakten från VistaPrint var blixtsnabbt  – negativt  – är allt försök till merförsäljning, men i efterhand så hade lite pennor kanske inte skadat ändå!

Vistaprint kan även leverera almanackor, pennor, muggar och mycket mera.

Om du har beställt Visitkort Online nyligen kan du beskriva din upplevelse i kommentärsfält nedanför  – var du nöjd med priset, kvalité,n beställningsprocessen och leveranstiden?


Vistaprint RabattkodPrint24 rabattkodPrint on Direct RabattkodOptimalprint rabattkod

 

0 Svar på "Vi recenserar Sveriges billigaste visitkort: Blixtsnabbt leverans + 50% Rabattkod"

 

Du måste vara inloggad för att posta en kommentar.

 
 

Copyright © 2017 | När du letar efter en rabattkod - besök Rabatt.se