Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Rabatt.se får nya ägare

av Rabatt.se, 1 mars, 2017
Rabatt.se får nya ägare

Rabatt.se är en välkänd och etablerad webbplats som förmedlar tusentals rabattkoder och kampanjer till sina besökare. Under många år har rabatt.se blivit förstahandsvalet för många personer som vill spara pengar när de shoppar online.

Under det första kvartalet av 2017 så köptes webbplatsen och domännamnet rabatt.se upp av företaget Cupos AB. Vi har under årets gång utvecklat en helt ny webbplats från grunden för rabatt.se.

Med en snabbare sida, enklare navigering och trevligare design så har det blivit lättare än någonsin att hitta kampanjer och rabattkoder till butikerna du vill handla hos.

Utveckling och vision

Den nya webbplatsen är bara början, vi kommer ständigt uppdatera rabatt.se med nya funktioner och förbättringar. Vår vision är att kunna erbjuda den absolut snabbaste, enklaste och bästa webbplatsen där folk kan spara pengar med hjälp av rabattkoder, kampanjer och andra bra erbjudanden.

Fortsätt följa vår blogg för att hålla dig uppdaterad om nya funktioner på webbplatsen, exklusiva rabattkoder eller kampanjer, nya butiker, recensioner av produkter eller andra nyheter.

Har du några frågor, vill ge feedback eller vill komma i kontakt med oss så får du jättegärna höra av dig till oss på info@rabatt.se