Rabatt.se rekommenderar

Prova på Readly

Få en månad gratis (värde 99 kr)

123minsida rabattkod

Aktuella 123minsida rabattkoder och erbjudanden för april 2018

Gå till 123minsida.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

123minsida

Det är enkelt att få din egen hemsida! 1 eget domännamn + 5 personliga e-postadresser hos Sveriges mest användarvänliga hemsidetjänst, för endast 9 kr (spara 338 kr).

Att skapa och administrera en egen hemsida har aldrig varit enklare. Börja med att skapa din hemsida, blogg, eller webbutik, och skräddarsy den exakt som du vill ha den. Sedan är det bara att lägga upp den på internet och köra igång. Enkelt och bekvämt! Du behöver inte ha några förkunskaper inom webbdesign, utan allt går enkelt och smidigt för dig.

Du har även möjlighet att köpa domännamn via 123minsida.se.

Sidan är relativt enkelt uppbyggd, och är enkel att använda. Du bygger din hemsida själv på ett enkelt och bekvämt sätt när det passar dig, med hjälp av olika mallar och en texteditor. Du kan lägga upp bilder, skapa kontaktformulär och mycket mer. Allt detta gör du till en fast avgift, som du kan betala med kreditkort.

123minsida grundades i Köpenhamn år 2003 av bröderna Morten och Jacob Elk. Deras mål var att bygga det enklaste och mest användarvänliga webbsideverktyget på marknaden. Idag har de en kundbas med 80.000 aktiva användare över hela världen, och ett flertal verksamma hemsidor på olika språk.