Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

4Spar rabattkod

Aktuella 4Spar rabattkoder och erbjudanden för april 2019

Gå till 4spar.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

4Spar

4Spar AB erbjuder några av marknadens i särklass mest attraktiva sparformer. Hos dem kan du öppna sparkonto som är helt avgiftsfritt och saknar bindningstid vilket betyder att du när som helst kan sätta in och ta ut pengar från ditt konto. De har flera olika alternativ och du ansöker enkelt direkt via deras hemsida.

Marknadsledande spartjänster

4Spar AB erbjuder flera av marknadens allra mest attraktiva sparformer. Genom deras hemsida kan du kolla in allt vad de har att erbjuda och direkt köpa tjänster. Bland annar har man helt avgiftsfria inlåningskonton utan bidningstid. 4Spar AB är ett dotterbolag till 4Finance AB som är en del av koncernen 4Finance Group. Detta är en internationell, marknadsledande, grupp som verkar över hela världen. Man har i dagsläget ca 1000 anställda och tillhandahåller tjänster till miljontals kunder. 4Spar är registerade hos Finansinspektionen.

Gå in på 4Spars svenska webpplats och se vad de har att erbjuda. Klicka på öppna konto eller sparkonto i menyn längst upp på hemsidan och se vad de har för alternativ. Hos dem hittar du inlåningskonton och räntesparkonton på olika långa tider. Bland annat har man räntekonto på 3 år med Sveriges högsta ränta på 10 %. Ansök via hemsidan. Du öppnar ditt konto enkelt, smidigt och gratis via din dator och inlåningskonto har du tillgång till obegränsade fria uttag samt insättningar.