Accept Försäkringar rabattkod

Aktuella Accept Försäkringar rabattkoder och erbjudanden för december 2019

Gå till accept.se

Andra besökare tittade även på

Accept Försäkringar

Accept Försäkring är ett svenskt försäkringsbolag som har varit verksamt sedan 1998. De erbjuder bland annat inkomstförsäkring som kompletterar ersättningen från A-kassan.

Deras inkomstförsäkring är en produkt som kompletterar ersättningen ifrån A-kassan vid arbetslöshet. Försäkringen är intressant för alla löntagare med en inkomst över a-kassetaket på 18.700kr/mån.

Kompletterande försäkringsskydd på nätet

Accept är ett litet privatägt försäkringsbolag som erbjuder ett antal särskilda försäkringstjänster. De jobbar framförallt internetbaserat och kan därmed hålla låga kostnader. Accepts huvudsakliga inriktning är viktiga och nödvändiga kompletteringar av det allmännas försäkringsskydd.

Hos dem köper du kompletterande inkomstförsäkring, reseförsäkring, license-försäkring och trygghetsförsäkring som ger dig ett välbehövligt skydd om du hamnar i en arbetstvist. Företaget håller till i Sundbyberg.

Gå in på deras hemsida och klicka på den försäkring du är intresserad av. Genom deras inkomstförsäkring är du försäkrad för inkomstbortfall vid arbetslöshet över a-kassans tak. Den fungerar särskilt bra för dig som är egenföretagare eller höginkomsttagare. På hemsidan kan du smidigt beräkna pris, göra ändringar samt läsa alla gällande villkor i detalj. När du blivit kund anmäler du också lätt skador direkt på hemsidan.

Har du frågor till Accept kolla först deras FAQ eller så kan du kontakta dem på e-post: info@accept.se alternativt på telefon: 08-629 24 90.