Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Advisa rabattkod

Aktuella Advisa rabattkoder och erbjudanden för april 2019

Gå till advisa.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Advisa

Advisa har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom lån. Genom att samla ett tiotal av Sveriges ledande banker och finansinstitut under ett och samma tak har Advisa skapat en situation där det är kunden som har makten mot banken. Bankerna tävlar om att erbjuda bäst lånevillkor till varje enskild kund, vilket innebär att Advisa kunder får mycket konkurrenskraftiga räntor och villkor.

Efter att kunden har skickat in sin låneansökan görs endast en kreditupplysning. Därefter får Advisa kunder erbjudande från flera banker och hjälp av en personlig lånerådgivare som kostnadsfritt hjälper till att göra rätt val utifrån enskilda behov.

Sammanfattning av Advisas kunderbjudande

  1. Helt kostnadsfritt
  2. Erbjudanden från flera banker
  3. Personlig rådgivare som hjälper till att välja rätt lån
  4. Endast en kreditupplysning

Kostnadsfria jämförelser av lån från 19 olika banker

Genom Advisa har du som konsument möjlighet att göra enkla jämförelser mellan olika banker och på så sätt få de allra bästa lånen. Hundratusentals svenskar betalar idag alldeles för mycket för sina lån och krediter medan bankerna gör miljardvinster. Många privatpersoner har tyvärr varken tid eller lust att på riktigt sätta sig in i sina krångliga villkor och se över sina räntor. Genom att gå genom Advisa kan du känna dig trygg med att du får de bästa villkoren. Du får en personlig rådgivare som hjälper dig genom hela processen och ser till att du förstår hur lånet påverkar din privatekonomi. Du kan också kontakta din personliga rådgivare i framtiden om du skulle ha några frågor om ditt lån. Genom innovativa tekniska lösningar och marknadsledande samarbeten hjälper Advisa sina kunder att enkelt kunna jämföra olika långivares räntor och villkor.

Gå in på Advisa.se och börja din resa mot bättre ekonomi. Klicka på samla lån och krediter, jämför privatlån eller jämför billån. Du startar lätt en lånejämförelse genom att fylla i ett formulär med dina uppgifter. Längst upp på sidan finns också en länk till mer information om hur det går till. Via Advisa kan du sänka dina lånekostnader, låna till bil utan insats men ändå få bra villkor och samtidigt förhandla med flera banker. Advisa förmedlar lån upp till 400 000 kr och jämför helt kostnadsfritt lån från 19 olika banker.

Egen privatrådgivare och generösa telefontider

Det går också bra att kontakta Advisa direkt på telefon: 0770 - 17 50 50. De har öppet vardagar mellan kl. 9-21 och även på helger, både lördag och söndag, med begränsade öppettider. Advisa har hittills hjälpt mer än 130 000 olika kunder att få bättre lån. Vill du följa Advisa finns de på Facebook, Twitter och Google+. De har också en blogg där du får många fina tips om din privatekeonomi som hjälper dig att spara pengar.