AirBaltic rabattkod

Aktuella AirBaltic rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till airbaltic.com

Andra besökare tittade även på

AirBaltic

AirBaltic Corporation (AirBaltic) är ett aktiebolag som bildades 1995. En av de större aktieägarna är den lettiska staten, med 52,6% av aktierna. Under 2008 hade AirBaltic nästan 2.700.000 passagerare.

För närvarande har AirBaltic direktflygningar från två baltiska huvudstäder - Riga i Lettland och Vilnius i Litauen.

AirBaltic har även direktflyg mellan Tallinn och Åbo, Tallinn och Villmanstrand, Tallinn och Uleåborg, Tallinn och Tammerfors, Tammerfors och Kuopio, Tammerfors och Rovaniemi, Villmanstrand och Kuusamo, Villmanstrand och Kuopio, Åbo och Uleåborg, Bergen och Stavanger, Umeå och Vasa, Uleåborg och Stockholm, Tallinn och Stockholm.

Om du har ett presentkort eller en rabattkod och vill använda den för att göra bokning, ange den 16-siffriga alfanumeriska presentkortkoden, den 10-siffriga alfanumeriska e-voucher-koden/rabattkoden eller namnet på ditt e-presentkort på AirBaltics startsida. De rabatterade priserna kommer då att visas.

Rabatt från AirBaltic

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för AirBaltic. En rabattkod hos AirBaltic kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?