AKG rabattkod

Aktuella AKG rabattkoder och erbjudanden för december 2019

Gå till se.akg.com

Andra besökare tittade även på

AKG

Hos AKG köper du hörlurar av absolut högsta kvalitet. Med mer än 1.400 internationella patent har AKG alltid leverererat perfekt, distorsionsfri ljudåtergivning. Något som professionella musiker har förlitat sig på mer än 60 år. AKG har en mycket lång historia och har producerat några av marknadens bästa och mest omtalade hörlurar och mikrofoner. AKG utrustning har används på många turneer med alla från Frank Sinatra och Rolling Stones till Missy Elliott och Kanye West. Om du menar allvar med musik, och du letar efter den perfekta hörluren eller ear buds som uppfyller alla dina höga krav, behöver du inte leta längre. AKG erbjuder dig allt.

Ledande på hörlurar

AKG är ett legendariskt namn inom ljudåtervinning. Företaget grundades 1947 och har sedan dess varit synonymt med god ljudkvalitet. Man har sedan dess levererat mikrofoner och hörlurar till radiostationer, klubbar, teatrar och privatpersoner över hela världen. På senare tid har man t.ex. levererat ljudåtervinnings-utrustningen till FIFA World Cup i Tyskland. AKG ingår nu i Harman koncernen.

I AKGs svenska webbutik köper du deras fantastiska kvalitetsprodukter direkt på nätet. Gå in i butiken och köp hörlurar av alla de slag. Både hörlurar som täcker örat som hörlurar som du sätter i örat. Dessutom har de en Outlet-avdelning där du kan göra de där riktiga fynden. På hemsidan hittar du också senaste nytt och information om AKG och deras produkter. Förutom fenomenalt ljud får du också massor av inbyggda extrafunktioner, ljudisolering och smart design.

Fri frakt

När du handlar hos AKG kan du betala med kreditkort eller med PayPal. Man accepterar Visa eller Mastercard. Du får alltid fri frakt och leveranstiden anges till mellan 2 till 5 dagar. Du har 30 dagars bytesrätt och får pengarna tillbaka utan några avgifter på alla köp över 400 kr.

Behöver du hjälp från kundsupport hos AKG så hittar du länkar både längs upp och längst ner på hemsidan. Välj om du behöver hjälp med köp eller vill ha information om produkter. Det går att kontakta dem via ett kontaktformulär och också via telefon på nummer: 031 161700. Telefonsupporten har öppet mellan kl. 9-16.00 vardagar. AKG har eget nyhetsbrev och de finns också på i stort sett alla sociala media som Facebook, Twitter, Instagram och Pinterest.

Så använder du en rabattkod hos AKG

  1. Har du en kupongkod/rabattkod från AKG så anger du den i varukorgen. Nedanför dina varor ser du ett fält i vilket det står kupongkod.
  2. Skriv in din AKG rabattkod i fältet och klicka sedan på "ADD".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare till betalning.