Becca Design rabattkod

Aktuella Becca Design rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till beccadesign.se

Andra besökare tittade även på

Becca Design

Becca Design är webbutiken för alla som gillar unika, coola och annorlunda smycken, kläder och accessoarer.

Becca Design började med egendesignade handgjorda smycken i form av olika godsaker i miniatyr som exempelvis chokladpralin-halsband, kanelbulle-berlock, Ahlgrens bilar örhängen.

I sortimentet hittar ni idag även kläder, klockor, håraccessoarer och väskor. Alla smycken genomgår nickeltester och uppfyller EU:s direktiv.

Becca Design erbjuder, förutom häftiga smycken och andra accessoarer, även fraktfri leverans när man handlar för över 400kr och snabb leveranstid (2-5 arbetsdagar).

Becca Design är ett svenskt företag som startades och drivs av designern Rebecca Martinsson. Webbutiken startade i februari 2010 i Rebeccas i Rebeccas lägenhet.

I sortimentet finns armband, halsband, örhängen, ringar, klockor, väskor, kläder som är antigen designade och handtillverkade av Becca Design eller noga utvalda hos någon av Becca Designs leverantörer.

Smycken tillverkade i form av cupcakes är en känd trend som kommer från Japan ursprungligen men som Becca Design har utvecklat och ”försvenskat”. Hos Becca Design hittar du smycken i form av traditionella svenska godsaker så som bland annat dammsugare, prinsesstårtor och ostbågar. De två sistnämnda bärs även av inga mindre än Elsa Billgren och Maria Montazami.

Önskar du få ett eget unikt smycke tillverkat av Becca Design? Besök hemsidan och kontakta dem direkt för en genomgång av ditt eget smycke.

Har du redan köpt smycken eller andra produkter från Becca Design och har bilder där smyckena används i sitt rätta element - skicka gärna in dina bilder till affären. De bilder som är bra och som Becca Design kan använda sig av belönas med presentkort.

Bor du i Göteborg eller är där på besök, tveka inte att svänga förbi Sjömansgatan 4C där Becca Design har sin fysiska butik.

När du handlar från BeccaDesign.se erbjuds du trygga betalningslösningar; du kan betala med kort, faktura, bankbetalning eller PayPal. Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar och de erbjuder fri frakt för beställningar över 400kr (29kr om beställningen understiger 400kr).