Best Western Hotels logo

Best Western Hotels rabattkod

Aktuella Best Western Hotels rabattkoder och erbjudanden för november 2019

Gå till bestwestern.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Best Western Hotels

Best Western Hotels är en av världens absolut största hotellkedjor och den hotellkedja som har bäst täckning i Sverige – 68 hotell på 49 orter och med täckning i alla större städer! Alla hotell är privatägda och unika. Best Westerns erbjuder hotell som har personlig karaktär och stil, men utan att tumma på den höga kvaliteten och de bra priserna. Best Western har ett globalt kvalitetssäkringsprogram som omfattar tusentals punkter, så du garanteras en hög och jämn service, var du än bor på ett Best Western i världen.

Hotell för alla tillfällen hittar du hos Sveriges mest rikstäckande hotellkedja, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Här på rabatt.se hittar du kampanjkoder, erbjudanden och klipp från Best Western. OBS! För att utnyttja en rabatt, bonus eller ett speciellt erbjudande måste du skriva in kampanjkoden i fältet "Kampanjkod". Följ dem på Facebook, Twitter, Instagram och Google+.

Boka rum hos världsledande hotellkedja på nätet

Best Western är en av världen ledande hotellkedjor. Best Western Hotels grundades 1946 i USA. Hos dem är alla hotell privatägda vilket betyder att du alltid får stor variation i stil och karaktär ditt boende. Samtidigt som de är kavlitetssäkrade av Best Western så att du kan lite på att du får hög kvalitet. Du bokar enkelt och snabbt in det perfekta hotellet för dig och dina behov. Oavsett om du vill njuta av en romantisk weekend, en semester med familjen eller en konferens med jobbet hittar du hotell som passar dig hos Best Western. Man är nu världens största hotellfamilj med över 4 000 hotell i fler än 100 länder. Även i Europa är vi den största hotellfamilj sett till antal hotell och orter.

Enklast och billigast bokar du ditt best Western hotell på deras egen svenska webbsajt. Här kan du söka bland alla Skandinaviska hotell. I Skandinavien har man över 130 hotell från norr till söder. Alla svenska hotell är dessutom 100% rökfria och som enda svenska hotellkedja är man certifierade av ROKS som "porrfria", d.v.s. i TV-utbudet finns inga erotiska filmer. De senaste erbjudandena och resetips m.m. hittar du också på hemsidan.

Best Western har hotell i flera olika prisklasser som passar olika resenärer. Hos dem bokar du Best Western Premier, Best Western Collection, Best Western Plus m.fl. Man har hotell som passar för familjer, för affärsresenärer, för cityresan o.s.v. Alla hotell är kvalitetssäkrade enligt deras globala program. Man använder sig av oberoende inspektörer som årligen kontrollerar varje hotell som ingår. Så om du letar efter ett cityhotell med närhet till shopping, nattliv och stadens alla lockelser eller om du är ute efter ett lantligt hotell för avkoppling, friluftsliv och närheten till natur så har Best western något för dig!

De har svensk kundtjänst på telefon: 020 792 752. Med rabattkoder, erbjudanden och kampanjer som du hittar här på Rabatt.se kan du alltid boka ditt hotell hos Best Western så billigt som möjligt.