Rabatt.se rekommenderar

Prova på Readly

Få en månad gratis (värde 99 kr)

Brallis rabattkod

Aktuella Brallis rabattkoder och erbjudanden för april 2018

Gå till brallis.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Brallis

Brallis.se är en svensk skönhetsbutik på nätet som erbjuder ett brett sortiment av smink och hudvårdsprodukter. Brallis har ett stort utbud av hudvårdsprodukter, hårvårdsprodukter, ekologiskt smink, smink, mineralsmink med mera.

Alltid attraktiva kampanjer hos Brallis, bonus på vad du handlar för och skickar med fria varuprover på köpet med dina beställningar. Dessutom erbjuder de fri frakt på alla beställningar över 500 kronor.

Välsorterad svensk skönhetsbutik

Brallis är en skönhetsbutik på nätet där det alltid finns något att fynda. Hos dem handlar du bland ett varierat sortiment av kvalitetssmink till riktigt bra priser. Denna oslagbara kombination har lett till att Brallis blivit en favoritbutik för många. De har som mål att hjälpa dig framhäva ditt bästa jag. Företaget drivs av ledorden personlig service, snabb leverans, engagemang och rådgivning som ska leda till att kunden känner sig trygg i att handla hos dem. Sen flera år tillbaka har de även en fysisk butik i Umeå som är ett komplement till nätbutiken.

Gå in till deras butik via länken. Du kan där när som helst gå in på Kampanj-fliken på hemsidan och genast få tillgång till de senaste kampanjerna. Brallis erbjuder smink och hudvård för alla tillfällen. De har alla kända och omtyckta varumärken och även en del unika produkter. De har ett stort utbud av hårvård, hudvård, smink, mineralsmink, sminkborstar och andra verktyg samt även en avdelning för ekologiska och naturliga produkter. Du får dessutom alltid fria prover i dina paket från Brallis.

Fri frakt över 500 kronor

Betalning hos Brallis sker med kort eller internetbank genom Swea Webpay. Brallis godtar alla vanligt förekommande större kredit och bankkort. Alla transaktioner går genom Swea Webpays nät och ingen personal på Brallis har tillgång till dina uppgifter. Det finns också ett faktura betalningsalternativ, fraktkostnaden inom Sverige är 29 kr. För beställningar där varorna tillsammans överskrider 500 kronor tillkommer dock ingen fraktkostnad. Man skickar i första hand beställningar med Posten brev. Vid större beställningar kan du behöva hämta ut leveransen hos ditt närmaste Postombud. Leveranstid för större paket är 2-3 arbetsdagar.

Brallis har personlig service på telefon: 090-13 23 36 mellan kl. 8-15. Det går också bra att skicka e-post till dem på adress: info@brallis.se. Vill du ta del av erbjudanden, tävlingar och tips från dem så har de eget nyhetsbrev och du kan även följa dem på Facebook, Instagram och Twitter.