Bra Mat Hemma rabattkod

Aktuella Bra Mat Hemma rabattkoder och erbjudanden för september 2020

Gå till bramathemma.se

Andra besökare tittade även på

Bra Mat Hemma

Bramathemma.se är en matkasseleverantör som erbjuder det namnet säger nämligen Bra mat hemma med levereras direkt till din dörr, utan krångel och utan att slösa tid. Matkassarna kommer med genomtänkta och goda recept som är enkla att följa och med närproducerade råvaror så långt det är möjligt.

De har flera olika varierade matkassar att välja mellan. Prova också den nya Matbutiken hos dem som möjliggör att du också kan få matvaror levererade hem till dig.

Inspirerande matkassar till din dörr en gång i veckan

Bra mat hemma är en svensk matkasse leverantör som har många olika kassar att välja mellan för olika behov. Du väljer mellan fyra inspirerande kassar. Du får leverans hem till din dörr och har också möjlighet att beställa en enstaka leverans. Maten levereras alltid i kylväskor varje söndag så att du kan vara säker på bästa möjliga hantering. Det finns också möjlighet att hämta din mat direkt hos dem för den som istället vill göra det. Det går också bra att ge bort en kasse i present till någon som är less på att laga mat eller inte har tid.

Bramathemma.se har fyra inspirerande matkassar att välja mellan;

  1. Premiumkassen (allt du behöver, uppmätt och klart)
  2. LCHF-kassen (lite kolhydrater, mycket fett. Runt 5% kolhydrater per måltid)
  3. GI-kassen (i samarbete med kostexperten Ola Lauritzson)
  4. Familjekassen (nyttigt för stora och små, finns även som låglaktos)

Det är lätt att beställa från Bra Mat Hemma. Du går bara in på deras hemsida och lägger din beställning. Ange ditt postnummer och kolla om de levererar på din ort. Just nu har man leveranser till Arvika, Degerfors, Deje, Ekshärad, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hallsberg, Hammarö, Hällefors, Karlskoga, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Kumla, Molkom, Sunne, Sunnemo, Säffle, Torsby, Vålberg, Väse, Årjäng och Örebro. Även i Stockholmsområdet!

Säkra betalningsmetoder och kort uppsägningstid

Betalning sker enkelt med Visa, Mastercard eller mot faktura genom Klarna. Avbeställningstiden är bara sju dagar om du inte vill fortsätta få tjänsten. Bra Mat Hemma har kundtjänst både via telefon 054-15 40 00 och e-post. De finns också att följa via Facebook, Instagram och Twitter.