Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

byPM rabattkod

Aktuella byPM rabattkoder och erbjudanden för maj 2019

Gå till bypm.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

byPM

ByPM är en modebutik på nätet som drivs av två av Sveriges mest framgångsrika modebloggare, Petra och Michaela. Hos dem handlar du snygga kläder som bland annat klänningar, toppar, byxor och accessoarer. I sortimentet hittar du både kläder för fest och för vardag och jobb. Oavsett om du är på jakt efter en glittrig klänning, en snygg skinnjacka eller ett par perfekta byxor kan du köpa det hos ByPM.se.

Fri frakt över 1000 kr.

Modebloggarnas modebutik

ByPM är en klädbutik på nätet som startats och driv av två av Sveriges populäraste modebloggare Michaela Forni och Petra Tungård. Michaela har bloggat i nio år, har designat en egen skokollektion och är idag chefredaktör på Devote.se vilket är Sveriges största bloggnätverk för tjejer. Petra är en av Sveriges största modebloggare och är idag moderedaktör på Metro. Med på turen är också textilekonomen Anna Killian. Dessa tre kvinnors breda erfarenhet och kärlek till mode garanterar att du hittar ett omväxlande och inspirerande utbud i webbutiken hos ByPM.

Gå in i butiken på ByPM. se och börja shoppa mode. Du hittar klänningar, toppar, byxor, kjolar, jackor och kavajer samt också accessoarer. Letar du efter de riktiga fynden går du in på kategorin Last Call. ByPM säljer också varumärket JoFama by Marie Serneholt. Alla produkter presenteras med inspirerande snygga modebilder. Naturligtvis hittar du också länkar till tjejernas bloggar.

Hos ByPM har du tre olika betalningssätt att välja mellan kortbetalning, fakturabetalning eller direktbetalning från bank. Man använder sig av Payers system och alla transaktioner sker med full 3-D Secure kryptering. Man accepterar betalningar med Visa och MasterCard kort. Väljer du fakturabetalning finns det också möjlighet att dela upp din betalning. Vill du direktbetala måste du vara kund hos Nordea, Swedbank eller Handelsbanken. Överföringen av information är krypterad med SSL - Secure Socket Layer - 128 bitars kryptering.

Fri frakt över 1000 kr

Normal leveranstid från ByPM är 1-3 arbetsdagar efter det att man har mottagit din beställning. Man skickar alla paket med Postens förstaklass varubrev. Fraktkostnaden är 29 kr men handlar du för mer än 1000 kr bjuder vi på fraktavgiften. Du har fjorton dagars returrätt och betalar själv för returfrakten.