Carbzone rabattkod

Aktuella Carbzone rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till carbzone.se

Andra besökare tittade även på

Carbzone

Efter att själva gått ner i vikt genom att äta lite kolhydrater bestämde sig Tom och Ewa-Lena 2003 för att starta Carbzone. Butiken är idag den enda svenska butiken som specialiserat sig på att sälja livsmedel och tillskott med lägre kolhydratinnehåll. Man producerar själv under varumärkena LowCarb® och NyStart!®. Förutom lågt kolhydratinnehåll är alla produkter fiberrika, och rika på proteiner. De innehåller dessutom äkta aromer och är blodsockertestade. Det ska gå att äta nyttig mat som ändå är smakrik.

CarbZones är butiken för alla hälsointresserade, diabetiker, styrketränare och andra som vill hålla ner sitt intag av kolhydrater.

Rabatt från Carbzone

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Carbzone. En rabattkod hos Carbzone kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?