Chillbean rabattkod

Aktuella Chillbean rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till chillbean.se

Utgångna rabattkoder från Chillbean

Andra besökare tittade även på

Chillbean

Chillbean är en Svensk webbshop som drivs av företaget IFLAMO Sverige AB. De erbjuder två fantastiska produkter, Chillbean och Beanlight.

Chillbean

Chillbean är gjord för att du ska vart som helst, på ett enkelt sätt kunna sitta eller ligga ner bekvämt. Du fyller helt enkelt din Chillbean med luft genom att dra den i luften istället för det traditionella sättet att blåsa upp med munnen eller med en pump. På bara några sekunder så har du en superbekväm säng!

Beanlight

Deras andra produkt Beanlight erbjuder dig en 100% vattentät LED-lampa som du till exempel kan använda till din Chillbean för att den ska lysas upp i mörkret. Beanlight har dessutom en inbyggd powerbank på 5200 mAh! Perfekt för dig som vill kunna ladda din mobil utomhus.

Chillbean rabatt

Här på rabatt.se så listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Chillbean. Med en Chillbean rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Beställning

Chillbean använder sig av Schenker för att leverera din order. Du erbjuds alltid fri frakt när vi handlar för minst 1000 kr. Spara ytterligare pengar med en Chillbean rabattkod, alla rabattkoder och kampanjer för Chillbean hittar du här på rabatt.se!

Så använder du en rabattkod hos Chillbean

  1. Välj först ut vilken eller vilka produkter du vill köpa från Chillbean.
  2. Navigera dig därefter vidare till kassan.
  3. På höger sida så hittar du ett fält med texten "Rabattkod".
  4. Fyll i din Chillbean rabattkod och klicka på knappen "Lägg till".
  5. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.