Crystone rabattkod

Aktuella Crystone rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till crystone.se

Andra besökare tittade även på

Crystone

Crystone erbjuder tjänster för internetmarknadsföring i form av domännamnsregistreringar, webbhotell, avancerade mailtjänster och dedikerade servrar samt co-location för både företag och privatpersoner. Utöver hostingtjänster erbjuder de även sökmotoroptimering.

Crystone tar hand om hemsidor, e-post och domännamn för mer än 60 000 kunder.

Webbhotell och domännamn till bra priser

Har du funderingar på att starta din egen hemsida? Då ska du ta dig en titt på Crystone.se!

Crystone.se är en webbshop där du köper internettjänster som webbhotell, domännamn, VPS, colocation, dedikerad server, SEO-hosting och återförsäljar-hosting. Crystone är ett av Nordens ledande företag inom webbhotell och hosting och ”hostar” just nu över 300 000 hemsidor. Crystone lovar hög teknisk kompetetens, tillgänglighet och konkurrenskraftiga priser samt kundsupport dygnet runt. De strävar efter att erbjuda det bästa möjliga webbhotellet och de mest innovativa och kvalitetssäkrade lösningarna på marknaden. Crystone erbjuder lösningar för såväl privatpersoner som små till medelstora företag men har även jobbat med jättar som Tele2, Swedbank och SEB. De är idag en av Sveriges viktigaste SEO aktörer som hjälper till med produktion av hemsidor och on-site optimering. Crystone har även verksamhet utomlands.

På Crystones webbsajt hittar du huvudkategorierna: Webbhotell, Domännamn, Dedikerad server, Colo, VPS och SEO-hosting, samt annonser på aktuella erbjudanden. De erbjuder webbhotel i standard-, domän- och propaket vilka alla kommer med Crystones egen sitebuilder som du använder för att själv bygga din hemsida på fem minuter, även om du inte har någon tidigare erfarenhet. Vill du ha din egen dedikerade server har Crystone ett toppmodernt datacenter med de senaste servrarna från HP och Dell. Har du egen server väljer du colocation och får då ställa din server i Crystones moderna datahall där de sköter driften åt dig. Genom SEO-hosting förbättrar du din ranking på de stora sökmotorerna genom att få unika IP-adresser till alla dina hemsidor trots att de ligger på samma server. Crystone har flera olika paket för detta i olika prisklasser.

Crystone är ett svensk företag som startades 1997 och har huvudkontor och datahaller i Stockholm. Sen dess har man köpt upp flera andra webbhotell och på så sätt blivit en av de ledande aktörerna på marknaden. Företaget har ett 20 tal anställda och lokalkontor i Miami, USA och Manchester, Storbritannien.

När du då kommit så lång att du äntligen ska ta steget att starta en hemsida om din boaorm Knutte och du valt ditt domännamn och ditt hotellpaket så har du flera olika betalningsalternativ. Crystone erbjuder betalning med Visa eller Mastercard, till bankgiro eller via PayPal.

Crystone har kundsupport dygnet runt på telefon: 08-506 771 50 samt via live-chatt. Notera dock att nattetid erbjuds supporten på engelska.

Crystone följer du genom att läsa deras blogg eller prenumerera på deras nyhetsbrev. De är också mycket aktiva inom sociala media och finns på Facebook, Twitter och Youtube. Du kan också länka dig själv till dem genom LinkedIn eller genom att bli affiliate.

Så använder du en rabattkod hos Crystone

Så använder du en Crystone rabattkod

  1. Notera din rabattkod Crystone.
  2. Den använder du när du kommit till varukorgen. Nedanför dina Beställningsdetaljer ser du ett fält med rubriken Rabattkod.
  3. Där skriver du in din Crystone rabattkod och klickar sen på pilen.
  4. Notera den röda texten längst upp på sidan. OBS Rabatterna aktiveras i sista steget.
  5. Gå vidare med din beställning och glöm inte att kontrollera rabatten i sista steget.