Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Designonline rabattkod

Aktuella Designonline rabattkoder och erbjudanden för oktober 2019

Gå till designonline.se

Andra besökare tittade även på

Designonline

Hos Designonline köper du skandinavisk design när den är som bäst. Via deras nätbutik går det snabbt, lätt och enkelt att förnya ditt hem. Webbsajten ägs av Scand. Design Online AB vars affärsidé är att marknadsföra och sälja skandinavisk design över hela världen. På sina webbplatser presenterar de formgivare, varumärken och produkter fokus på den skandinaviska inredningstilen för hem och kontor. Hos dem finner du ett stort och genomtänkt urval av produkter med skandinavisk design i alla prislägen. Hos dem hittar du ett fantastiskt sortiment av köksutrustning, porslin, mattor, textiler, möbler, belysning och väggdekorer.

Inredningsbutik på nätet med Skandinaviskt fokus

Designonline är en svensk inredningsbutik på nätet som fokuserar på skandinavisk design. Du hittar inredning och design för hemmets alla rum från över 200 olika skandinaviska varumärken. Allt är noga utvalt och kommer från märken som Marimekko. Pappelina, String möbler. Ferm living m.fl. Man siktar på att skapa en tydlig bild av vad skandinavisk design står för och vad som gör denna stil så unik.

Som förväntat av en designbutik är Designonlines webbsajt riktigt snygg. Du hittar enkelt vad du letar efter genom att börja i navigationsfältet längst upp på hemsidan där du väljer bland kategorier som: kök, dukning, inredningsdetaljer, tyg, mattor, belysning, tapet, möbler och smycken. Det finns också särskilda länkar för nyheter, kampanjer, varumärken och till deras Outlet-avdelning. Dessutom för den som vill ha lite extra inspiration finns en särskild länk för detta också. Där hittar du produkter sammansatta i olika teman så att du lättare hittar det du söker och samtidigt får tips och inspiration. Du kan också få presenttips för olika tillfällen så som bröllop, dop och examen och här finns även en speciell kategori för miljövänlig design.

Designonline har trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och erbjuder säkra betalningsmetoder för dina köp. Kortbetalning accepteras med AmEx, VISA, MasterCard, Eurocard, Maestro och JCB. Kortuppgifter hanteras av PayEx betalväxel, vilken är certifierad enligt PCI DSS. För dig som är kund i Nordea eller Swedbank går det också bra att direktbetala från din bank. Slutligen kan du välja Klarna faktura eller delbetalning.

Har du frågor angående ditt köp eller din betalning erbjuder Designonline kundtjänst på email: kundservice@designonline eller telefon: 0480 - 44 99 20. De rekommenderar att e-posta och lovar att svara inom 48 timmar.

Fri frakt på alla beställningar

Hos Designonline erbjuds man fri frakt på alla köp. De skickar med posten och normalt sett ligger leveranstiden inom Sverige på 1-3 arbetsdagar. Såvida du inte bor norr om Sundsvall för då kan det ta ytterligare någon dag.

Vill du hålla koll på information från Designonline kan du skriva upp dig på att få deras nyhetsbrev. Glöm heller inte att alltid kolla här på Rabatt.se efter de senaste erbjudandena från dem.

Så använder du en rabattkod hos Designonline

  1. Välj först ut vilka designprodukter du vill införskaffa dig från Designonline.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Till höger på sidan hittar du en liten titel med texten "Jag har en rabattkod".
  4. Ange där din Designonline rabattkod och tryck sedan på knappen "Aktivera".
  5. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.