Dito rabattkod

Aktuella Dito rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till dito.se

Andra besökare tittade även på

Dito

Fördelen med e-böcker är att du alltid har dem med dig, du behöver inte välja vilken av favoritböckerna som åker med i väskan, utan alla får plats. Dito har ett av Sveriges största sortiment av e-böcker med över 500 000 titlar på svenska och engelska. I sortimentet finns utöver e-böcker också ljudböcker och e-pocket. Du läser enkelt de böcker du köpt i dito-appen för din smartphone eller surfplatta och kan där ändra både ljusstyrka och textstorlek för att passa just dig. Appen är gratis att ladda ner.

  • Över 500 000 e-böcker på svenska och engelska
  • Läs enkelt och smidigt i dito-appen
  • Alla böcker på ett ställe

Ladda ner e-böcker direkt från Ditos webbshop

Dito är Bokus satsning på e-böcker. Bakom varumärket står mediekoncernen KF Media. I Ditos sortiment finns över 500 000 e-böcker på svenska och engelska inom många olika genrer. Förutom e-böcker finns också ljudböcker och e-pocket.

Du köper den bok du vill ha i Dito-appen och får då boken direkt till din smartphone eller surfplatta. Har du en e-link läsplatta utan internetuppkoppling kan du köpa dina böcker på dito.se på din dator och sedan ladda över dem till din e-link.

Betalning görs med konto- och kreditkort eller med ett Dito-presentkort. Du får din vara antingen som en länk via e-post där du kan ladda ner din bok och via ”Mina sidor” i Dito-appen.

2012 nominerades Dito som en av Sveriges bästa webbplatser i Internetworld Topp 100.

Om du behöver hjälp att använda Dito kan du kontakta kundtjänst på telefonnummer: 010-471 98 25 eller skriva till: kundservice@dito.se. Man har öppet under vardagar kl. 8-20. Kundservice finns också både via Facebook och Twitter för att svara på frågor.

Anmäl dig till nyhetsbrev från Dito på dito.se för att få särskilda erbjudandet och lästips. Följ också Dito på Facebook för ännu fler härliga och spännande lästips!