Drinko logo

Drinko rabattkod

Aktuella Drinko rabattkoder och erbjudanden för november 2019

Gå till drinko.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Drinko

Drinko är en vin-, öl- och spritbutik på nätet. I sortimentet finns utöver öl, vin också spritdrycker som rom, vodka, whisky, cognac, cider, likör och läsk av många populära sorter som Absolut, Finlandia, Bacardi, Havana Club, Smirnoff, Captain Morgan, Jack Daniels, Johnnie Walker m.fl. Dina varor packas inom 24 timmar och skickas från Drinkos lager i Neumüster, Tyskland. I Drinkos pris ingår tysk moms och alkoholskatt. Inom 3-10 dagar har du varorna hemma hos dig. Notera att du måste vara 20 år för att beställa och legitimation krävs vid leverans.

 • Stort utbud av öl, vin och spritdrycker
 • Leverans inom 3-10 dagar
 • Tysk moms och alkoholskatt ingår i priset

Spritbutik på nätet

Drinko lanserades 2010 och är en vin, öl och spritbutik på nätet. I sortimentet finns också rom, vodka, whisky, cognac, cider, likör och läsk av många populära sorter som Absolut, Finlandia, Bacardi, Havana Club, Smirnoff, Captain Morgan, Jack Daniels, Johnnie Walker m.fl. Drinko har ett stort lager i Neumüster, Tyskland. I alla priser hos Drinko ingår tysk moms och alkoholskatt.

Sedan 2007 är det laglig att som privatperson över 20 år köpa alkohol från andra EU-länder och och låta ett fraktbolag transportera varorna till Sverige.

På Drinko kan du betala med VISA, MasterCard eller faktura.

Efter beställningen paketeras dina varor inom 24 timmar. Varorna paketeras väl så att de inte ska gå sönder under transport. Varorna skickas med DHL, Fedex eller ABC Express, det väljer du när du lägger din beställning. Du kan också välja att hämta varorna själv.

Leveranstiden är 3-10 dagar. Du måste vara minst 20 år för att beställa alkohol från Drinko. Legitimation krävs vid leverans innan varorna lämnas ut.

På Drinko recenseras alla drycker av expertskribenter så att du ska få en så bra uppfattning som möjligt och varorna. Dessutom finns det en blogg om vin, sprit och öl på drinko.se för att ge dig inspiration till vardag och fest. För ännu mer inspiration kan du följa Drinko på Facebook!

Så här gå det till :

 1. En besökare handlar endast varorna hos oss inklusive tysk moms och alkoholskatt.
 2. Efter köpet får de en länk där de kan boka frakt med valfritt fraktbolag.
 3. Kunden bokar frakt eller hämtar varorna själv.
 4. Kunden betalar in svensk alkoholskatt i samarbete med fraktföretaget.
 5. Anmäls inte importen av vin och sprit kan varorna fastna i tullen, vilket leder till att kunden får betala skatten i efterhand. Betalar man inte skatten häller de ut varorna.

Så använder du en rabattkod hos Drinko

 1. Använd till Drinko rabattkod i kassan.
 2. I kassan hitta du en ruta för Drinko rabattkod i VÄNSTER fältet.
 3. Skriv in din Drinko rabattkod i rutan och tryck på ”Använd rabattkod”.
 4. Skulle din Drink rabattkod inte fungera syns ett rött felmeddelande till höger om rutan.