Expofy rabattkod

Aktuella Expofy rabattkoder och erbjudanden för december 2019

Gå till expofy.se

Andra besökare tittade även på

Expofy

Expofy hjälper dig att ta fram professionella reklammaterial som roll-ups och montermaterial till mässsor, butiksreklam och många andra typer av affischer och skyltar.

Se till att ditt budskap och ditt företag syns på ett bra sätt och köp allt från diskar och podium till beachflaggor och broschyrställ med hög kvalitet hos Expofy. Det är enkelt att lägga en beställning och du får hjälp av support om du undrar över något.

Sveriges största sortiment av reklammaterial

Expofy är Sveriges största butik för reklam och expomaterial. De har ett brett sortiment av marknadens bästa produkter. Allt presenteras på ett överskådligt sätt och man håller ytterst konkurrenskraftiga priser. Det är lätt att handla hos Expofy.se och skulle de mot förmodan inte ha vad du söker så är det bara att kontakta dem så hjälper de dig. Företaget håller till i Kungsbacka. Trots deras redan konkurrenskraftiga priser så kan du spara ytterligare pengar genom att använda en Expofy rabattkod som ofta kan ge dig bättre pris på produkterna eller fri frakt!

Gå in på Expofy.se och navigera genom menyn längst upp på sidan. Där hittar du kategorier för affischer, skyltar, broschyrställ, butiksreklam, diskar, flaggor, pop-up, roll-up, tygvägg, utställningsmaterial och banderoller. Expofy hjälper dig dessutom gärna med rådgivning, projektledning, montering, offerter, distribution och originalframställning.

Betalning

Expofy har Trygg e-handelscertifiering och erbjuder betalningar med högsta möjliga säkerhet via Dibs. Du betalar med Visa eller Mastercard eller genom direktbetalning. All trafik mellan nätbutiken och betalleverantör samt vid övrig betalinformation, som personuppgifter har stark kryptering (SSL 128 bit kryptering). Dessutom har man ytterligare förstärkning genom Verified by Visa och Mastercard Securecode. Fraktkostnaden beror på vikten på din beställning. Normalorder levereras senast 5 arbetsdagar efter godkänd order.

Support

Expofy erbjuder som sagt tjänster kring din exponering. Deras kundtjänst finns till förfogande på telefonnummer: 0771 – 75 35 00 eller via e-post: info@expofy.se. Man svarar på frågor och kan också hjälpa till att sätta ihop enklare tryckfiler. De vill försäkra sig om att allt är precis som du vill innan man går till tryckproduktion. Expofy har ett eget nyhetsbrev för löpande information från dem.

Så använder du en rabattkod hos Expofy

  1. Välj först ut vilka produkter du vill införskaffa dig ifrån Expofy. Tänk på att välja rätt storlekar när du beställer.
  2. När du valt klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under steg två ser du ett fält med rubriken "RABATTKOD". Skriv in din Expofy rabattkod där och klicka sedan på pluset.
  4. Kontrollera att din rabattkod registrerats och gå sen vidare med betalningen.