Familjefilm rabattkod

Aktuella Familjefilm rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till familjefilm.se

Andra besökare tittade även på

Familjefilm

Familjefilm.se är ett svenskt företag som erbjuder digitaliering av gamla filmer, bilder från negativ och ljudkassetter. Oavsett vad du har för filmer från gamla tekniker så kan Familjefilm hjälpa dig att överföra innehållet till DVD eller CD. Digital teknik håller mycket längre och möjliggör för dig att spela och visa dina filmer och kort på moderna maskiner. Från Familjefilm får du fina priser och hög kundservice.

Rädda gamla minnen genom att överföra dem till digitalt

Hos Familjefilm.se överför man dina gamla smalfilmer och ljudkassetter till DVD. De erbjuder även hjälp med att överföra negativ, foton och diabilder till digitala bilder på DVD. För dig som fortfarande har Lp-skivor och ljudkassetter kan de också överföra dessa till CD. Det är enkelt och smidigt att låta Familjefilm rädda dina minnen från tider då tekniken var en annan. Familjefilm är ett svensk företag med många års erfarenhet av digitalisering. Man håller till i Strömsund.

Gå in på Familjefilm.se och se vad de har att erbjuda. Du läser mer genom att klicka på någon av kategorierna i menyn längst upp på sidan. Hos Familjefilm kan man överföra vilka slags gamla videokassetter som helst till DVD. Så gräv fram dina gamla VHS, Video8, mini dv, betamax m.fl. Övriga kategorier är ljud och bild. Även om du tappat bort negativen kan de scanna in dina bilder så att du får dem på DVD istället. Skydda dina bilder genom att ha dem också på DVD och tänk så roligt att kunna ladda upp gamla bilder på Facebook.

Hos Familjefilm betalar du mot faktura som bifogas i returleveransen. Du har 20 dagar på dig att betala. För att det ska gå så smidigt som möjligt för dig så beställer du en svarskartong först som du skickar dina gamla kassetter, bilder etc. i. Din svarskartong sänder du in med DHL Servicepoint. Kostnaden för frakt varierar beroende på vikten på ditt paket. Upp till 3 kg kostar det 129 kr. Man använder DHL med spårbart paket för din säkerhet. Det går också bra att använda en egen kartong.

Har du frågor ringer du till Familjefilms kundtjänst eller använder dig av ett kontaktformulär som du når via länken "Kontakt". Ring på telefon: 08 20 00 60 eller maila till: info@familjefilm.se.