FitnessSport rabattkod

Aktuella FitnessSport rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till fitnesssport.se

Utgångna rabattkoder från FitnessSport

Andra besökare tittade även på

FitnessSport

FitnessSport är en tränings och fitnessbutik på nätet som har redskap och maskiner för alla typer av träning. Håller du på styrketräning, yoga, kretsloppsträning eller andra sporter så hittar du vad du behöver hos dem. De har ryggmaskiner, kettlebells, träningsbälten, motionscyklar, yogablocks och mycket mer från kända och pålitliga märken.

Träningsredskap och träningsutrustning m.m.

FitnessSport.se är en nätbutik som säljer av sport- och fitnessprodukter. Man levererar träningsutrustning från bl.a. Reebok Fitness, världens största fitnessbrand, samt adidas Fitness, Titan Fitness, Titan BOX Fitness, MDUSA och Pendlay med ett stort urval av crossfit-utrustning. Hos dem hittar du allt du kan tänkas behöva till hemmaträning och träning i fitnesscenter. Letar du efter löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar så har de det hos FitnessSport. Dessutom träningsmattor, hantlar, kettlebells, gymbollar och träningsbänkar. FitnessSport.se riktar sig primärt till privatkunder men även till företag och fitnesscenter med profesionella träningsredskap och service.

Gå in i nätbutiken och shoppa genom att söka i hela butiken genom sökfunktionen i övre höger hörn eller gå in på någon av kategorierna i huvudmenyn på toppen av hemsidan. Där kan du gå in på styrketräning, funktionell träning, yoga och pilates, kretsloppsträning, gadgets, rehabilitering, sporter, erbjudanden och brands. Är du ute efter fina priser kolla alltid erbjudanden först. Hos FitnessSport har de produkter från varumärken som Cybex, PowerPlate, Reebook, Tanita och många fler. Köp roddmaskiner, gymbollar, rockringar, fettmätare, hantlar och mcyket mer hos FitnessSport.

Fri frakt över 500 kr

Betalning hos FitnessSport för beställda varor kan göras online med Visa, MasterCard eller Klarna. Genom samarbetet med Klarna har du möjlighet att betala i efterhand mot faktura eller delbetala om du har Klarna konto. Man har en normal leveranstid på ca 5 dagar och alla leveranser sker i samarbete med erkända transportörer och servicepartners. Fraktkostnaden är 99 kr för alla försändelser oavsett storlek. Dock fri frakt över 500 kr. Försändelser på upp till 20 kg levereras med PostNord till alla privata adresser. Om din order väger mer än 20 kg så skickas den med budfirma.

Behöver du kontakta FittnessSport så når du dem på telefon, mail eller livechat eller genom att skicka ett mail till: info@fitnessport.se. Man lovar att svarar på ditt mail inom 24 timmar på vardagar. FitnessSport har eget nyhetsbrev med de bästa erbjudandena och inpsiration för träning. De finns också på facebook, Instagram och Youtube.

Så använder du en rabattkod hos FitnessSport

  1. En rabattkod från FitnessSport använder du i kassan. Nedanför dina varor ser du rubriken rabattkoder.
  2. Skriv in din FitnessSport rabattkod i fältet och klicka sedan på "Använd kupong".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.