freddieg Store rabattkod

Aktuella freddieg Store rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till freddiegstore.se

Andra besökare tittade även på

freddieg Store

Freddiegstore.com är en nätbutik med t-shirts och linnen för tjej samt kille i limiterade upplagor. Den första kollektionen från utlandet landade i december 2012, sedan dess har det blivit åtta omgångar till. Från starten tillverkade freddieg alla sina plagg för hand med hjälp av symaskin och transferpress.

Idag är t-shirts och linnen lagda i utlandsproduktion som ett led i att nå utlandsproduktion på övriga delar av klädmärket så som jackor, tröjor, koftor och skjortor - detta tillverkas fortfarande för hand av märkets grundare.

Plaggen produceras i limiterade upplagor och har aldrig övergått 200 ex/design. Priset varierar mellan 99-349 kr. Ni finner alla aktuella plagg till försäljning på www.freddiegstore.com

Rabatt från freddieg Store

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för freddieg Store. En rabattkod hos freddieg Store kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?