Good Wool Goods logo

Good Wool Goods rabattkod

Aktuella Good Wool Goods rabattkoder och erbjudanden för november 2019

Gå till woolgoods.com

Black Friday REA hela veckan

Upp till 50% rabatt på nästan allt! Ullsängkläder, ulltäcken, örngott, ullbäddset för små och stora, halsdukar, ulltofflor och olika andra ullprodukter till riktigt bra pris!

Visa erbjudande
Erbjudandet har utgått

Andra besökare tittade även på

Good Wool Goods

Good Wool Goods är en webbutik, som säljer olika ullprodukter, inklusive ullsängkläder för spädbarn, småbarn, vuxna och även husdjur, och andra ullprodukter. Hos dem kan ni hitta ullåkpåsar till bilbarnstol, ulltäcken, örngott, ullbäddmadrasser och ullmadrassöverdrag för alla, även ulldjurbäddar.

Alltid fraktfritt!

Ullsängkläder m.m. på nätet

Good Wool Goods är en svensk internetbutik som säljer ullprodukter huvudsakligen via internet. Man säljer olika merinoullpodukter som ullsängkläder för spädbarn, småbarn, vuxna och även husdjur. Ull är ett naturligt material och sänkläder tillverkade i ull är mycket trevliga och bekväma att använda året runt. De håller en bra temperatur, varken för kallt eller varmt, och har en mjuk känsla mot huden. Så gör ditt vardagligsliv ulligare, friskare och lyckligare med fantastiska naturliga ullsängkläderna från Good Wool Goods. Företaget verkar från Lidingö i Stockholm.

Gå in på woolgoods.com och shoppa madrassöverdrag, åkpåsar, täcken och örngott i merinoull till hela familjen. Alla Woolgoods varor är godkända av Woolmark som är ett kvalitetsmärke som kontrollerar att produkterna håller viss kvalitet och är tillverkade av 100 % ren och nyklippt ull av högsta kvalitet. Ull är en slitstark, absorberande fiber med inbyggd klimatkontroll. Dessutom är den naturligt antiallergisk och har inbyggda flamsäkra egenskaper. Att vara allergisk mot ull är väldigt sällsynt och dessa produkter passar alltså alla som är allergiska mot dun och konstgjorda fibrer. Har du spädbarn eller små barn finns det dessutom studier som visar att de får förbättrad sömn om de sover på ulltäcken. Läs mer på GoodWools hemsida.

Alltid fri frakt

Betalnings hos GoodWool sker genom Klarna. Du kan betala med kort, genom direktbetalning från bank eller mot faktura. Man kan använda Vis- kort eller Mastercard-kort. Direktbetalning fungerar från alla Sveriges fyra storbanker. Dina beställningar skickas med Posten förutom om du bor på Lidingö, då får du personlig leverans till din hemadress! Alla beställningar skickas fraktfritt!

Har du frågor om ull eller vill göra en beställning på telefon kan du ringa till dem på telefon: 072 932 71 11 eller skriva till e-postadress: info@woolgoods.com.

Så använder du en rabattkod hos Good Wool Goods

  1. En rabattkod från GoodWoolGoods använder du i din varukorg. Nedanför dina varor ser du rubriken "Rabattkoder".
  2. Skriv in din rabattkod i fältet och klicka sedan på "Använd kupong".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och avsluta ditt köp.