Hildur rabattkod

Aktuella Hildur rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till hildur.se

Utgångna rabattkoder från Hildur

Andra besökare tittade även på

Hildur

Hos Hildur hittar du ett unikt och intressant utbud av ekologiska kläder, hemtextil, teer och naturliga hudvårdsprodukter. Hildurs affärsidé är att underlätta för den medvetna konsumenten att hitta produkter framtagna med ett ekologiskt, etiskt, estetiskt, och ekonomiskt tänkande genom hela produktionsledet.

Fri frakt över 790 kr.

Ekologiska produkter för hemmet och hela familjen

Hos Hildur beskriver man sitt butikssortiment som "grönt i alla färger och former". Hildur är butiken för dig som tycker att det är viktigt med hållbar konsumtion men inte vill tumma på stil och kvalitet. De erbjuder bl.a. kläder och hemtextil i ekologiskt odlad bomull och bambu. De har även ekologisk hudvård, anteckningsböcker och kort i återvunnet papper samt goda ekologiska teer och andra godsaker. Hildur gör det lättare för den medvetna konsumenten. De satsar endast på produkter framtagna med ett estetiskt, ekologiskt, ekonomiskt och etiskt tänkande genom hela produktionsledet. Nätbutiken öppnade i maj 2007 och är ett svenskt aktiebolag. Man har också ett showroom i Billdal.

Gå in i internetbutiken hos Hildur.se och sök efter en viss produkt i sökfunktionen högt upp på vänster sida eller shoppa genom att klicka på någon av kategorierna. Du hittar kategorierna: kvinna, man, hemmet, skönhet, väskor, te, goda nyttigheter, papper, yoga, barn och övrigt. Det finns också en särskild kategori för "Fair trade"-produkter och en särskild presentavdelning för den som behöver tips. Kolla också in alla annonser på hemsidan och glöm inte kategorin "Kampanjer" för de bästa erbjudandena. Du hittar alla kategorier i en meny på vänster sida. Hos Hildur hittar du produkter från varumärken som Neutral, Timberland Earthkeepers, Bellio, the Organic Company, People Tree, Eco Cosmetics m.fl.

Fri frakt över 790 kr

Hildur använder sig av Klarna Checkout som ger dig möjlighet att betala mot faktura, genom kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Det går också att betala till Hildurs bankgironr. 5868-5629. Hildur levererar alla genomförda beställningar över 790 kronor kostnadsfritt inom Sverige. För beställningar under 790 kr har man en enhetsfrakt på 59 kr. Leveranstid är vanligtvis inom 1-4 arbetsdagar och sker med Posten eller DHL till närmaste utlämningsställe. Du har fjorton dagars öppet köp.

Hildur kontaktar du via ett kontaktformulär eller på telefon: 031-102043. Det går också att skriva e-post till adressen info@hildur.se. Kundtjänst har öppet vardagar mellan kl. 9-11 och 13-15. Hildur har eget nyhetsbrev för den som vill hålla koll på de senaste nyheterna från dem. De finns också på Facebook, Instagram och Pinterest.

Så använder du en rabattkod hos Hildur

  1. En rabattkod från Hildur använder du i kassan. Nedanför dina varor ser du rubriken "Eventuell rabattkod".
  2. Skriv in din Hildur rabattkod i fältet och klicka sedan på "Aktivera".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.