Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Ibis Hotels rabattkod

Aktuella Ibis Hotels rabattkoder och erbjudanden för oktober 2019

Gå till ibis.com

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Ibis Hotels

Ju längre du bor, desto mindre betalar du! Ibis är en prisvärd hotellkedja som finns på många ställen i Sverige – från Sundsvall i norr till Malmö i söder – och Ibis finns också på 800 platser runt om i världen! Ibis erbjuder barn upp till 12 år gratis boende (om inget annat uppges), och man väljer själv om man vill bo en eller två i rummet.

De erbjuder dessutom stor frukostbuffé, och en lite mindre för de morgonpigga som är uppe redan kl 4.00.

På ett Ibishotell kan du räkna med god service dygnet runt, och de har nöjd-kund-garanti, vilket betyder att de måste åtgärda ett fel eller någon annan form av klagomål inom 15 minuter, eller så står de för rumskostnaden. Detta gäller för frukost, hotellrum, snacks och baren.

Rabatt från Ibis Hotels

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Ibis Hotels. En rabattkod hos Ibis Hotels kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?

Saknar vi en rabattkod? Tipsa oss på tips@rabatt.se