Keller Sports rabattkod

Aktuella Keller Sports rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till keller-sports.se

Utgångna rabattkoder från Keller Sports

Andra besökare tittade även på

Keller Sports

Keller Sports består av minst tre butiker i en, en för tennis, en för löpning och en för fitness. Sedan 2005 säljer Keller Sports GmbH produkter från de största varumärkena så som Nike, Adidas, Asics, Wilson, Head och många fler. Keller Sports sortiment uppdateras ofta och man erbjuder alltid de senaste nyheterna. Nu har man också två nya avdelningar, en för vintersport och en för Outdoor eller friluftsliv som vi säger på svenska.

Keller Sports tennis-, löpar- och fitnessaffär garanterar höga kvalitetsstandarder, konkurrenskraftiga priser och förstklassig kundservice.

Du får fri frakt på köp över 699 kr.

Internationell kedja för sport, idrott och friluftsliv

Hos Keller Sport säljer man för sportkläder, sportskor och sportutrustning. Dessutom vill man också leverera expertis och rekommendationer inom sport. Sportkläder står numer inte bara för funktionalitet utan är även ett mode. Hos Keller Sports erbjuder man lämpliga produkter för alla olika idrottsbehov. De har ett urval som gör att du alltid kan sporta i stil oavsett hur mycket du pressar dig själv. Särskilt bra urval har man för tennis, löpning och fitness men man säljer produkter för all slags idrott sommar som vinter. Hos Keller Sports hittar du högkvalitativa sportskor och avancerade sportkläder. Dessutom har man infört en så kallad KSPME ® (Keller Sports Product Matching Engine). Med ett par musklick matchas du med de sportkläder som uppfyller just dina personliga behov. Keller Sports är en internationella kedja från Tyskland med internetnärvaro över hela Europa.

Gå in i Keller Sports webbutik och leta genom sökfunktionen eller gå in i någon av huvudkategorierna som du hittar längst upp på sidan. Där kan du direkt gå in på löpnings, tennis, outdoor, vintersport, fitness och träning, nyheter och outlet. Missa inte Outlet för de bästa fynden. Hemsidan är också fylld med annonser för de senaste och mest populära produkterna. Dessutom hittar du massor av användbar information för ditt idrottande och friluftsliv. Hos Keller Sports hittar du alla de mest kända varumärkena inom branschen som Nike. Adidas, The North Face, Asics, Head, Patagonia och många fler.

Fri frakt över 699 kr

Keller Sports erbjuder säkra betalningsmetoder och har Trygg e-handelscertifiering. Som svensk kund kan du betala med betalkorten Visa eller Mastecard, genom direktöverföring från bank eller mot Klarna faktura. Du kan dessutom också välja att betala med PayPal. Alla betalningar är skyddade av s.k. SSL-kryptering. Dina beställningar skickas oftas inom två timmar under arbetstid och går med UPS till Sverige och därefter med DHL eller Posten. Normalt tar det 3 till 5 dagar till Sverige. Fraktkostnaden är 50 kr per försändelse för köp under 699 kr. Handlar du för 699 kr eller mer får du fri frakt. Du har fjorton dagars returrätt och betalar själv för returfrakten.

Har du frågor om ditt köp eller vill ha rådgivning om vad som är rätt produkter för dig så kan du chatta med kundtjänsten hos Keller Sports direkt eller ringa dem på telefon: 0844 680 720. Kundsupporten har öppet måndag till fredag mellan kl. 09.00-18.00 utom på fredagar då man stänger kl. 16.00. Det går också bra att skicka epost till: kundservice@keller-sports.se. Keller Sports har eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på. Det finns dessutom i två versioner, en för damer och en för herrar. Du kan också följa dem på Facebook,. Twitter, Pinterest, Instagram eller Google+.

Så använder du en rabattkod hos Keller Sports

  1. Har du en rabattkod från Keller Sports så anger du den i kassan. Nedanför varukorgen ser du ett fält med frågan Har du en rabattkod.
  2. Skriv in din Keller Sports rabattkod i fältet och klicka sedan på Lös in.
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp. Lycka till!