Korsetten rabattkod

Aktuella Korsetten rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till korsetten.se

Andra besökare tittade även på

Korsetten

Korsetten.se erbjuder sina kunder de sexigaste, snyggaste och mest romantiska korsetter och underkläder du kan hitta på marknaden. Korsetten.se arbetar kontinuerligt med att hitta nya underkläder, korsetter och sexiga kläder för att förbättra och hålla sortimentet uppdaterat. Alla deras produkter är av hög kvalitet och noga utvalda. De är återförsäljare för flera högkvalitativa varumärken. Dessutom erbjuder dem storlekar för alla slags former.

Missa inte Sveriges största utbud av träningskorsetter i latex. Trots deras konkurrenskraftiga priser så kan du spara ytterligare pengar på att använda eventuella rabattkoder, kampanjer eller andra trevliga erbjudanden som finns här på rabatt.se för Korsetten.

Sexiga underkläder och sexiga kläder i hög kvalitet

Korsetten.se är en butik som säljer underkläder och korsetter som är betydligt mer än enbart praktiska. Hos dem köper du underkläder som är sexiga, sensuella och romantiska. Deras korsetter och underkläder är noga utvalda för att ge en sensuell känsla utan att vara osmakliga. De har Sveriges bredaste sortiment av korsetter och dessutom clubwear, klänningar, utklädningskläder, sexiga accessoarer m.m. Hos Korsetten hittar du kläder och underkläder i många olika stilar så att alla ska kunna känna sig sensuella och sexiga. Många varor finns dessutom i plusstorlekar. Köp till dig själv, din partner eller någon annan du tycker om. Alla produkter är original som levereras av respektive märke direkt till Korsetten. Hos Korsetten handlar du också de populära korsetterna i latex för midjeträning. Korsetten.se drivs av företaget Webmania AB som är ett Svenskt bolag. Webbutiken öppnades år 2005.

Även plusstorlekar

Gå in i webbutiken och shoppa genom att gå in i någon av huvudkategorierna på toppen av sidan. Där kan du gå direkt in på accessoarer, korsetter, kläder, sex och lust, samt sexiga underkläder. Längst till höger kan du också gå direkt in på varumärken. Hos Korsetten hittar du varumärken som Chilirose, Obsessive, Livco Corsetti, Bracli pärlstring m.fl. På hemsidan hittar du också tilltalande annonser på nyheter i butiken och de bästa erbjudandena. Alla klänningar och sexiga underkläder är av senaste snitt och är speciellt utformade för att du ska få blickarna på dig. Sidoimport av undermåliga produkter är ett problem i branschen men hos Korsetten kan du lita på att du alltid får originalprodukter i högsta kvalitet. Missa heller inte att du kan skapa din egen önskelista. Se länken allra längst upp på sidan till höger.

Många betalningsalternativ

Hos Korsetten betalar du genom Klarna Checkout. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. De accepterar betalning med korten Visa och Mastercard. Direktbetalning fungerar från Sveriges ledande banker SEB, Handelsbanken, Nordea och Swedbank. Dessutom går det bra att betala med PayPal. Alla leveranser skickas med Posten.

Har du frågor om Korsettens underkläder, leveransvillkor eller andra frågor går det bra att skriva till dem via deras kontaktformulär. Man har valt att koncentrera sig på kundservice via e-post men man har också ett telefonnummer: 08 519 70 110 som det går bra att ringa på. Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 10.00-12.00. Korsetten har eget nyhetsbrev som du kan prenumerera på och är också aktiva på flera sociala media. Du hittar dem på Facebook, Google+, Pinterest, Instagram och Youtube.

Så använder du en rabattkod hos Korsetten

  1. Har du en rabattkod från Korsetten så använder du den i Varukorgen. Nedanför dina varor ser du rubriken Rabattkoder.
  2. Skriv in din Korsetten rabattkod i fältet och klicka sedan på Använd kupong.
  3. Kontrollera i totalsumman att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.