Microsoft Store rabattkod

Aktuella Microsoft Store rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till microsoft.com

Utgångna rabattkoder från Microsoft Store

Andra besökare tittade även på

Microsoft Store

Microsoft känner de flesta till. Det är ett av världens största företag! I deras webbshop här i Sverige så erbjuder Microsoft alla sina produkter, både mjukvara och hårdvara. Du kan alltså köpa både ditt xbox med spel, Office, Windows och Surface på en och samma hemsida!

Microsoft Store Sverige på nätet

Microsoft.se är bland annat Microsofts nätbutik och efterföljaren till Windows Marketplace. Här köper du Microsofts populära produkter på nätet. Webbplatsen drivs och ägs av Microsoft, vilka kanske inte behöver en närmare presentation, men de bedriver i alla fall handel av datorer, programvara och hemelektronik. I Microsoft Store köper du såväl hård- som mjukvara som Windows-produkter, Office-produkter, Surface plattor och Xbox. På sajten hittar du också information om Microsofts olika tjänster så som Outloook, Skydrive-molnlagring, Skype, MSN Sverige och Bing.

Bakgrund

Microsoft Corporation startades 1975 i Albuquerque New Mexico och är företaget som gjort en av dess grundare Bill Gates till världens idag rikaste person med en förmögenhet på svindlande ca 72.7 miljarder dollar. Namnet Microsoft är kort och gott en förkortning av Micro Computer Software. Företaget är idag ett multinationellt företag baserat i Redmond Washington State, med ca 90 000 anställda världen över. De båda Microsoft produkterna Microsoft Windows och Microsoft Office är båda helt dominerande på persondatormarknaden.

Välutvecklad webbplats

Webbplatsen är också fullmatad med annan information för att förbättra konsumenternas köp-upplevelse och göra det lättare att fatta informerade beslut om vilken dator och programvara som passar just dig och dina behov. Du hittar såväl utförliga instruktioner som enkla självstudieguider samt utvecklad support såväl före som efter ditt köp. Webbplatsen kan först kännas överväldigande att använda för dig som inte redan är ett dator-proffs och det är lätt att förlora sig i all den information som finns. Man upptäcker dock snabbt att det är enkelt att följa olika trådar och att all information presenteras på ett lättförståeligt och tilltalande sätt.

Kategorier

När du då kommit så lång att du är beredd att köpa så går du in via länken Store och navigerar sedan enkelt vidare utifrån kategorierna: Surface, Office, Windows, Xbox och Övrigt.

Betalning och kontakt

Microsoft erbjuder alltid fri frakt, fria returer och fri support. Ditt inköp betalar du med Visa, Mastercard, American Express eller genom PayPal. Behöver du hjälp med ditt inköp kan du kontakta Microsoft Store på telefon: 020 120 32 05, mån-fre kl. 08.30.17.00.

Vill du komma i kontakt med Microsoft eller dess användare så finns det flera olika forum och bloggar du kan följa på deras webbplats. Microsoft finns naturligtvis också på Facebook och andra sociala medier, både som företag och i formen av deras olika produkter. Föredrar du att läsa på svenska har även Microsoft Sverige en egen Facebook sida, egen Twitterfeed och en egen nyhetsblogg.

Elektronisk överföring eller fri frakt

Microsofts mjukvara är direkt hämtningsbar från deras webbplats. Har du beställt fysiska produkter som behöver skickas så bjuder Microsoft på frakten inom hela Sverige. Normal leverenstid varierar mellan 7-10 dagar. Ångerrätt på 14 dagar gäller och Microsoft står även för eventuell retur.

Microsoft Store rabatt

Här på rabatt.se så listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Microsoft Store. Med en Microsoft Store rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Så använder du en rabattkod hos Microsoft Store

  1. Välj först ut vilka produkter du vill köpa hos Microsoft.
  2. När du handlat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. I kassan så letar du upp fältet med texten "Kampanjkod".
  4. Fyll där i din Microsoft store rabattkod och klicka på "OK".
  5. Kontrollera nu att du erhållit din rabatt och gå sen vidare till betalningen.